Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δολοφονική επίθεση σε υποψήφιο ευρωβουλευτή καταγγέλλουν Πολύδωρας και Νικολόπουλος


Το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό καταγγέλλει ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Ησαΐας Κωνσταντινίδης δέχθηκε δολοφονική επίθεση.

Ο Βύρων Γ. Πολύδωρας πληροφορηθείς το συμβάν της δολοφονικής απόπειρας εναντίον του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της «ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» Ησαΐα Κωνσταντινίδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τραμπούκοι του Σαμαρά (κατά δήλωσή τους), γνήσιοι ροπαλοφόροι χτύπησαν απρόκλητα, ύπουλα, βάναυσα και με δολοφονικές προθέσεις τον άξιο συγγραφέα και δημοσιογράφο Ησαΐα Κωνσταντινίδη. Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, επίλεκτος υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, είναι ένα ελεύθερο και αδούλωτο πνεύμα. Απροσκύνητο σε κάθε χούντα περιλαμβανομένης και εκείνης των τραμπούκων του Σαμαρά. Η τρομοκρατία που ασκείται σήμερα με ποικίλους εκβιασμούς, απ’ άκρου σε άκρο της Ελλάδος τώρα και με ραβδούχους, δεν θα περάσει. Θα νόμιζε κανείς ότι ο Σαμαράς θα σεβόταν τουλάχιστον το αξίωμά του, έστω και προσχηματικά. Δεν το μπορεί γιατί δεν το αξίζει».-

Επίσης ο αντιπρόεδρος,βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος καταγγέλλει ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Ησαΐας Κωνσταντινίδης δέχθηκε επίθεση.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι ότι ραπαλοφόροι τραμπούκοι ξυλοκόπησαν στον κέντρο της Αθήνας τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος, κάνοντας λόγο για παρακράτος που "ζει και θεριεύει στην Ελλάδα που βρίσκεται στην αυλή της μνημονιακής κυβέρνησης και το οποίο αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο.

Ο βουλευτής κ. Νικολόπουλος καλεί τα αρμόδια υπουργεία να δράσουν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης και δηλώνει πως περιμένει την καταδίκη του συμβάντος από όλα τα πολιτικά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom