Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Στο Βερολίνο σφάζουνε αρνία!

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Καμιά φορά οι απατεώνες που ευδοκιμούν στη χώρα μας, λες και βρίσκουν εύφορο έδαφος σε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας που μοιάζει σαν να τους λέει: Θέλω να απατηθώ, γουστάρω να με κοροϊδέψεις, το τραβάει ο οργανισμός μου και ο κώλος μου! 

Αλλιώς πώς θα επιβίωναν κάτι απατεώνες που πουλάνε δήθεν έξυπνες σίτες, στηθόδεσμους που κάνουν τα στήθη πυραυλοκίνητα, κορσέδες που αδυνατίζουν φάλαινες και τσάγια που καίνε τα λίπη, κι ας τρως μισό γουρουνόπουλο στην καθισιά! 

Και φυσικά πόσο μυαλό θέλει σε γαμώτο να καταλάβεις ότι το αρνί που πουλάει το γερμανικό μάρκετ δεν είναι τόσο φτηνό επειδή συμπεριλαμβάνεται στις γερμανικές αποζημιώσεις, ούτε δώρο της Μέρκελ είναι λόγω του πλεονάσματος και της επανόδου της Ελλάδας στις αγορές… Είναι επειδή και το αρνί και ο τσοπάνης και το τσοπανόσκυλο που το φύλαγε, μιλούσαν ολοι σλάβικα και πουλήθηκε μπιρ παρά! 

Ουρές κόσμου όμως για να πάνε να ενισχύσουνε λιγάκι ακόμα τα γερμανικά συμφέροντα! Εντάξει το γνωρίζω καλά και απο τον εαυτό μου, λεφτά δεν έχουμε, φτηνά προσπαθούμε να τη βγάλουμε! Αλλά βρε αδερφέ, ας πάει και το παλιάμπελο και το αρνί! Ας φάμε κανένα κοκόρι, κανένα χοιρινό οτιδήποτε! Δεν θα μας παρεξηγήσει ούτε η θρησκεία ούτε η παράδοση! 

Από το να γίνουμε θύματα του καθενός επιτήδειου που εκμεταλλεύεται τη μιζέρια του Έλληνα , αλλά και τη μανία του να τα καταφέρει να τα φάει όλα στο πασχαλινό τραπέζι, ας αλλάξουμε και τις συνήθειες μας λιγάκι! Στο κάτω κάτω της γραφής η Ανάσταση του Κυρίου δεν κρίνεται απο τα αρνιά τις σκωταριές και τα κοκορέτσια! Άντε γιατί η ψεύτικη ευημερία κάποιων παρελθόντων ετών μας άφησε κάποια κατάλοιπα! 

 Μπορεί να μην βγαίνουμε σε ταβέρνες λόγω αφραγκιας, αλλά όπου πετύχουμε τσιμπούσι δεν σηκωνόμαστε αν δεν φορτώσουμε ικανή ποσότητα χοληστερίνης και οινοπνεύματος! 

Αφήστε λοιπόν τα αρνιά να βελάζουν και μην λειτουργείτε σαν πρόβατα που τα οδηγεί ο καθένας στο μαντρί του να τα αρμέξει!

 Η οικονομική μου κατάσταση είναι όπως των περισσοτέρων Ελλήνων και ακόμα χειρότερη, αλλα βρε αδερφέ, δεν πήγαινα στο Γερμανικό να πάρω αρνί που να μου το χαρίζανε! Φασόλια να φάω το Πάσχα παρά να πετάξω το κομπόδεμά μου να πάει στις Γερμανικές τράπεζες! Καταλάβατε; Μπεεεεε ! 
kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom