Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

«Τρίποντο Αγάπης» για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτο)


Ένας πολύ αξιόλογος αγώνας μπάσκετ διεξήχθη την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014 ανάμεσα στον «Α.Ο. Αγρινίου» και τον «Αίολο Αστακού» στο Αγρίνιο. 

Οι δύο ομάδες δεν είχαν το κίνητρο του ανταγωνισμού. Κίνητρό τους ήταν η Αγάπη, και η Αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.Ιδιαίτερα στα άτομα με χρόνια κινητικά προβλήματα και νοητική υστέρηση.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα στον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», και παράλληλα έδωσαν μια σημαντική βοήθεια στο σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, που φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά της.

Τόσο στην εξέδρα, όσο και στο παρκέ η ατμόσφαιρα που επικράτησε ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος, θέληση, τόλμη και αποφασιστικότητα, για να τελειοποιήσουν με την δική τους ανάμιξη αυτή τη γιορτή.


Η Γραμματέας ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ εκ μέρους των μελών της ΤΔΕ, ευχαρίστησε θερμά όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και τέτοιες προσπάθειες να συνεχίσουν να έχουν μιμητές. Τα παιδιά χρειάζονται την στήριξη μας για να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή. Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε να κάνουν τα «Βήματα Ζωής».

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νίκη του «Α.Ο. Αγρινίου» έναντι του αξιόμαχου «Αίολου Αστακού» με τελικό σκορ 62-50.
Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους.

Για την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Επαμεινώνδας Τάνταρος

Η Γραμματέας
Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom