Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ζούγκλα - Θλιβερή εικόνα στην Τούμπα! Μπουνιές και...ψάρια στη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού


- Σε ημιτελικό-παρωδία στο καμίνι της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού
- Αποβλήθηκαν Μανιάτης, Κατσουράνης (πιάστηκαν στα χέρια) και Νάτχο - Έπεσαν μπουνιές με τη λήξη στη φυσούνα, ένταση και έξω από τα αποδυτήρια
- "Επίθεση" με καπνογόνα και ψάρια στον “ερυθρόλευκο” πάγκο
- Ξεκίνησε μετά από 75 λεπτά και εγγυήσεις του Σαββίδη το ματς και... διήρκεσε 3,5 ώρες
- Πέτρες και χημικά μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών κατά την άφιξη των Πειραιωτών στο γήπεδο
- Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο τελικός της 26ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ


Την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου της 26ης Απριλίου πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ που επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού με 1-0 (είχε ηττηθεί με 2-1 στην έδρα των “ερυθρόλευκων”).
Θλιβερή εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά απ' όσα συνέβησαν πριν, κατά την διάρκεια και μετά την αναμέτρηση της Τούμπας.

Το... θερμόμετρο είχε ανέβει από νωρίς στην Τούμπα, αφού κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού υπήρξε ένταση μεταξύ των ΜΑΤ και μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να κάνουν χρήση χημικών και μετά από λίγα λεπτά απομάκρυναν τους οπαδούς των γηπεδούχων και το πούλμαν το οποίο μετέφερε τους παίκτες της ομάδας πέρασε με ασφάλεια στον χώρο του γηπέδου. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και μάλιστα είχαμε τη λιποθυμία ενός οπαδού των γηπεδούχων.


ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα στη συνέχεια, αφού οι φίλοι του “δικέφαλου του Βορρά” άναψαν πολλούς πυρσούς, κατά την είσοδο των ομάδων, κάτι που έκανε δύσκολη την ορατότητα και είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του παιχνιδιού. Στην συνέχεια, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν πως έπεσαν καπνογόνα στον “ερυθρόλευκο” πάγκο όπως και... γαύροι, κάτι που έκανε τον διαιτητή Μάνταλο να πάρει τους υπόλοιπους διαιτητές στα αποδυτήρια,μέχρι να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.

Ο... εκνευρισμένος Ιβάν Σαββίδης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να δει από κοντά το τι έχει συμβεί, ενώ στη συνέχεια -μετά από συνομιλία με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και τον διαιτητή- εγγυήθηκε πως η αναμέτρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς κάποιο απρόοπτο. Η αναμέτρηση τελικά ξεκίνησε μετά από 75 λεπτά, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μένει εκτεθειμένη από την συμπεριφορά των οπαδών της, αφού θα έπρεπε να είχε φροντίσει να μην υπάρξουν τέτοια... σκηνικά

Όταν -επιτέλους- ξεκίνησε ο αγώνας, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά, παρά τα πολλά νεύρα που υπήρξαν στις μονομαχίες των παικτών (ένταση μόλις στο 5', μετά από μπανάνα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και την οποία πέταξε στην εξέδρα ο Σαλίνο). Πολύ γρήγορα όμως ο Ολυμπιακός “πήρε πρωτοβουλίες, χωρίς να “πατά” με αξιώσεις στην περιοχή του Γλύκου. Οι καλύτερες στιγμές στο ημίχρονο ήρθαν από τους γηπεδούχους και... τα πόδια του Στοχ (35', 43').

Με το... καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο και στην πρώτη του φάση, ο Αθανασιάδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι(47'), κάνοντας το 1-0 και δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα του. Η ατμόσφαιρα έγινε και πάλι... βαριά από τα καπνογόνα, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει... στροφές και να απειλεί με κάποιες “στημένες μπάλες” και τον Γεωργιάδη να περνά τον Λάζαρ στη θέση του Κατσουράνη, για να τονώσει το κέντρο του. Απ' την μεριά του, ο Μίτσελ πέρασε Μασάντο και Σαβιόλα.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε και πάλι... ροντέο, αφού μετά από τραυματισμό του Νάτχο, οι Μανιάτης και Κατσουράνης διαπληκτίστηκαν, ο μέσος του Ολυμπιακού δέχθηκε κουτουλιά από τον αρχηγό της Εθνικής, με τον διαιτητή να τους αποβάλει και τους δυο. Στην συνέχεια και ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα, αφού ο Νάτχο είδε δεύτερη κίτρινη. Τα δυσάρεστα για τον “δικέφαλο του Βορρά” δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Αθανασιάδης είδε κίτρινη κάρτα, η οποία θα του στερήσει την συμμετοχή του στον τελικό

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης ο Κίτσιου -με την επέμβαση της χρονιάς- έσωσε πάνω στη γραμμή την ισοφάριση του Ολυμπιακού, σε προσπάθεια του Μαρκάνο, δίνοντας στον ΠΑΟΚ αυτή τη μεγάλη πρόκριση. Τα έκτροπα δεν τελείωσαν με την ολοκλήρωση του αγώνα, αφού είχαμε ξύλο και στη φυσούνα, με οπαδούς του ΠΑΟΚ και ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Μανωλάς μαζί με τον Ισά συνεπλάκησαν με άλλους ευρισκόμενους στο χώρο, ενώ από την κερκίδα έπεσε και φωτοβολίδα! 

Άξιο αναφοράς, ο Μίτσελ – βλέποντας τα αίσχη που διαδραματίζονταν- έχασε την υπομονή του, με αποτέλεσμα να φύγει από τον πάγκο του πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο Σταύρος Μάνταλος. Η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη, ακόμη και έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου, όπου παράγοντες των δυο ομάδων έχασαν την ψυχραιμία τους και αντάλλαξαν “γαλλικά”, ακόμη και με... αγνώστους, που βρίσκονταν στο χώρο.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom