Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Το έκτακτο διάγγελμα Σαμαρά! (βίντεο)


Εκτακτο διάγγελμα από τον πρωθυπουργό,Αντώνη Σαμαρά,ο οποίος εμφανίστηκε αποφασισμένος να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσει τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ σε καμία εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής» είπε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας σε εκπροσώπους των AHEPANs, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε, αναφορικά με την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών ότι είναι εκείνος που πολέμησε εξαρχής τη Χρυσή Αυγή σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλο. «Ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες και ανεκδιήγητες συμπεριφορές σε οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος» επισήμανε.

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι με την ίδια ακλόνητη πίστη η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, ενώ πρόσθεσε ότι όλοι όσοι ζητούν την παραίτηση των δύο υπουργών ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή για μικροκομματικές σκοπιμότητες και συνέχισε: «Αλλά εμείς προχωράμε με την απαραίτητη ομοψυχία και την εξίσου απαραίτητη πολιτική σταθερότητα».

Επανέλαβε ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, βγαίνει στις διεθνείς αγορές και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. «Και σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να μας τραβήξει πάλι πίσω. Θυμηθείτε που ήμασταν, πριν δύο χρόνια. Με τις θυσίες του ελληνικού λαού, κάναμε αυτό που δεν περίμενε κανείς και τώρα που πιάνουν τόπο αυτές οι θυσίες, προχωρούμε σε μία νέα σελίδα για την Ελλάδα. Την ευθεία γραμμή, που έχω χαράξει για την πατρίδα, δεν την αλλάζω» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom