Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

"Κακωσορίσατε"! - Φορείς και συνδικάτα... υποδέχτηκαν τη Μέρκελ - Σακουλάκια με μπογιά στα ΜΑΤ (βίντεο)


Παρά τις απαγορεύσεις της ΕΛΑΣ για συγκεντρώσεις, φορείς και συνδικάτα ετοίμασαν μια ιδιαίτερη... υποδοχή στην Άνγκελα Μέρκελ. ΑΔΕΔΥ, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Το παρών στη συγκέντρωση έδωσε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: "Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για την επίσκεψη της Μέρκελ που εκφράζει την πολιτική λιτότητας... Η χώρα καταστρέφεται με το πλεόνασμα, όπως καταστρέφεται ο πλούτος της. Κοντά στην κρίση χρέους, βλέπετε και την κρίση δημοκρατίας".



"Η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας" τόνιζε ο ΣΥΡΙΖΑ, στο κάλεσμά του για το συλλαλητήριο.

Ένταση υπήρξε στη συμβολή των οδών Αμερικής και Σταδίου, όταν μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να πετούν στο μπλόκο των ΜΑΤ σακουλάκια με μπογιά.



Λίγο μετά τις 19.00, οι διαδηλωτές επέστρεψαν στα Προπύλαια και άρχισαν να διαλύονται, καθώς η βροχή είχε δυναμώσει.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom