Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΤΩΡΑ:Συλλαλητήριο λιμενεργατών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ


Λιμενεργάτες από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος. Η ΟΜΥΛΕ έχει κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία ενάντια στη ιδιωτικοποίηηση του ΟΛΘ. Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια κάνουν αυτή την ώρα πορεία προς τη Βουλή. Κλειστή η Σταδίου.


Φορώντας μπλούζες με το σύνθημα "δεν πωλείται" οι λιμενεργάτες θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και στα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή που σήμερα συζητά το το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ. 


Οι λιμενεργάτες καταγγέλλουν πως "η κυβέρνηση επιχειρεί με μια συζήτηση-ενημέρωση παρωδία, όπως έγινε με τον ΟΛΠ πριν ένα μήνα, να πάρει το πράσινο φώς για την ιδιωτικοποίηση-ξεπούλημα του ΟΛΘ". 
Κερδοφόρο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης λένε οι λιμενεργάτες



Οπως λένε οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ "το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι διαχρονικά κερδοφόρος Οργανισμός με αποθεματικό της τάξης των 100 εκ. ευρώ και χωρίς καμία δανειακή επιβάρυνση.

Αποτελεί διαχρονικά το σύμβολο της πόλης με ιδιαίτερο συγκριτικό πλεονέκτημα την διείσδυση στην Βαλκανική ενδοχώρα, την ανάπτυξη του Τουρισμού, του Εμπορίου, των Μεταφορών και την απευθείας σύνδεση με το νησιωτικό σύμπλεγμα". 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom