Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ σπρέχεν: ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ Η ΓΚΕΛΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

Τον Τάκη Μπαλτάκο τον μάθαμε μέσα από τη στήλη του ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ στο "Φίλαθλο" (μεγάλη σχολή) τον παλιό καλό καιρό,τότε που έλυνε κι έδενε σε Παναθηναϊκό και ΕΠΑΕ.Μάλιστα μας τον παρουσίαζε ως μεγάλη γάτα γι' αυτό και χτες εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε πως τον "έπιασε κότσο" ο Κασιδιάρης.
Ας δούμε λοιπόν τι έγραψε (τρία αρθράκια με πολύ νόημα) σήμερα για το πάλαι ποτέ πουλέν του ο Αποδυτηριάκιας στην ηλεκτρονική του σελίδα μιας κι ο "Φίλαθλος" μας τελείωσε άδοξα!
Ζείδωρον


ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ

Μέγα πολιτικό ζήτημα προκαλεί η συνομιλία Κασιδιάρη - Μπαλτάκου και αντιμετωπίζεται όπως αναμενόταν. Δικαιωμένη δηλώνει η Δημάρ που αποχώρησε από την κυβέρνηση, ενώ ο Βενιζέλος λέει ότι η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με ακροδεξιούς θύλακες.

Ολες οι Μαγδαληνές παίρνουν αποστάσεις και σκούζουν περί άλλων κι όχι
επί της ουσίας. Κι αυτό βέβαια το κάνουν επειδή εξαρχής γνωρίζουν πώς παίζεται το παιχνίδι.

Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι η πολιτική εξουσία παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, αλλά ότι βγήκε φόρα παρτίδα με πειστήρια στη δημοσιότητα. Το θέμα τους είναι ότι ξεβρακώθηκαν κι όχι ότι το σώβρακο είναι τρύπιο.

Υπό κανονικές συνθήκες η αντιπολίτευση που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση, πρέπει να αφήσει οτιδήποτε άλλο και να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα.

Ο Κασιδιάρης έκανε χοντρή μπάζα. Εβγαλε τη σημαδεμένη τράπουλα και σήκωσε το τραπέζι. Έπαιξε χωρίς κώδικα, ανήθικα και αρχηγικά. Ως υποψήφιος δήμαρχος και ως διάδοχος του Μιχαλολιάκου. Ξεμπρόστιασε και έξυσε μια πληγή για να βγάλει λάδι και σωτήρα τον εαυτό του. Είπε, εκτός των άλλων, στους δικούς του ότι εγώ είμαι η συνέχεια. Εγώ θα σώσω το μαγαζί.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ Η ΓΚΕΛΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

Να στο πω απότομα. Αυτή είναι ξεκάθαρη προδοσία και καταπάτηση κώδικα από τον Κασιδιάρη σε μια συζήτηση δυο ακροδεξιών. Και θα εξηγήσω. Μιλάμε για το βίντεο που μοίρασε ο Κασιδιάρης με τη συνομιλία που είχε με τον Μπαλτάκο.

Ο Μπαλτάκος δεν είναι ένας απλός δεξιός. Είναι ένας φανατικός της δεξιάς που εκφράζει η ΝΔ. Είναι στην άκρη της πτέρυγας και σε απόσταση από οποιοδήποτε φλερτ με το κέντρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κάποια σχέση με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη.

Να σου πω και το άλλο. Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση ο γεννημένος συνωμότης Μπαλτάκος να μιλάει με τον Κασιδιάρη, χωρίς να το γνωρίζει ο Σαμαράς. Εφόσον ζόριζε το πράγμα για την κυβέρνηση είναι μια κατεύθυνση για να αντληθεί υποστήριξή της από ένα δεξιό κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή. Όλα παίζουν στην πολιτική. Σήμερα σε κυνηγάω, αύριο συμμαχώ μαζί σου. Όχι με το κόμμα σου, αλλά με σένα και αυτούς που σε ακολουθούν.

Από την άλλη δεν υπάρχει επίσης καμμία περίπτωση ο Σαμαράς να γνώριζε πως ο Μπαλτάκος έλεγε στον Κασιδιάρη περί δίωξης με σκοπιμότητες. Σε αυτό το σημείο έκανε τη γκέλα ο Μπαλτάκος. Ξεπέρασε τα εσκαμμένα και προκάλεσε μέγα πολιτικό ζήτημα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

Οταν θα σοβαρευτείτε και θα κόψετε την επιφανειακή πλάκα μπορούμε να συζητήσουμε. Να κάνουμε το μάθημά μας. Μάλλον να μελετήσουμε το μάθημα συνωμοσίας που παρέδωσε ο Μπαλτάκος στη συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου.

«Η Ν.Δ. είναι παράταξη ευθύνης... είναι κεντροδεξιά παράταξη και κοντεύει να χάσει την δεξιά της πτέρυγα». Αφαιρούμε τις σάλτσες που βάζει ο Μπαλτάκος και κρατάμε την ουσία.
Εντοπισμός προβλήματος: Στα δεξιά είναι οι απώλειες και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε.

«Αποφάσισα να διαδραματίσω συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της Ελλάδας, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε 500.000 Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χ.Α. Ελεγα αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να αποκτήσω την εμπιστοσύνη τους».
Στόχος: Οι ψηφοφόροι της Χ.Α.
Μέθοδος: Να δουν σε μένα ένα σύμμαχο για να ρίξω το κάστρο από μέσα.

«Τον πρωθυπουργό δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας, δεν τον σχολιάζω. Ο πρωθυπουργός ήξερε ότι πρέπει να απεγκλωβίσουμε τον κόσμο από την Χρυσή Αυγή, το τι έκανα εγώ γι αυτό τον λόγο δεν το ήξερε».
Κώδικας: Ποτέ δεν εμπλέκουμε τον αρχηγό, όπως και να έρθουν τα πράγματα.

Το σχέδιο ήταν οργανωμένο, αλλά χώλαινε σε ένα σημείο. Υπερεκτίμησε ο Μπαλτάκος τους κώδικες των συνωμοτών. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, λέει: «Το σκέφτηκα ότι μπορεί να με γράφουν γιατί αυτό είναι το ποιόν τους». Ακόμα κι αν το σκέφτηκε δεν το πίστευε κι εκεί την πάτησε.
ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom