Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ποιον λέτε ότι προσέλαβε ο υπουργός κύριος Χρυσοχοΐδης ως σύμβουλο - Όχι, δεν είναι ο Μπόμπολας

Ανανεωμένο με την απάντηση του προσληφθέντα που μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Είναι ορισμένες φορές που αδυνατείς να περιγράψεις την πραγματικότητα στην Ελληνική δημοκρατία του 2014. Όσα και αν έχεις δει, όσο και αν πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στον πάτο, ξάφνου ανοίγει μία καταπακτή που σε πετάει ακόμα βαθύτερα. Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε λίγο, διότι τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους. Δίνοντας απαντήσεις και σε ερωτήματα τύπου: Πόσο ξεχωριστός μπορεί να είναι ο κύριος Χρυσοχοΐδης για να επιβιώνει με διαφορετικές κυβερνήσεις, ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο κλπ.

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης λοιπόν, που αποκαλεί “ψεκασμένους” όσους τον κατακεραυνώνουν στην βουλή και όπως θα διαβάσετε, έχει απόλυτο δίκιο…

Ο υπουργός κύριος Χρυσοχοΐδης λοιπόν, μία ζεστή ημέρα του Αυγούστου, εκεί που όλοι λιαζόμασταν στις παραλιες, έκανε μία πρόσληψη…

Στις 9 Αυγούστου του 2013. Προσέλαβε στο πολιτικό του γραφείο, τον κύριο Παναγιώτη Σκουρή του Βασιλείου.


Ως εδώ τίποτα περίεργο. Στην επίσημη πρόσληψη βέβαια, κατά λάθος δεν μπήκε ο επαγγελματικός προσδιορισμός του κυρίου Σκουρή: “Δικηγόρος”. Με αποτέλεσμα να εκδοθεί μία συμπληρωματική διόρθωση που το προσθέτει. Κάτω κάτω.


Και πάλι, τίποτα περίεργο. Λάθη κάνουν όλοι οι μεγάλοι άνδρες.

Ο κύριος Σκουρής λοιπόν, πρέπει να είναι εξαίρετος επιστήμονας, αφού έχει ένα εκλεκτό δικηγορικό γραφείο. Μαζί με την κυρία Τροβά.


Και πάλι, δεν παρατηρούμε κάτι περίεργο. Πρόκειται για εκλεκτό επιστήμονα, με εκλεκτό γραφείο και εκλεκτούς πελάτες. Δείτε με ποιούς κολοσσούς συνεργάζεται:


Ναι, το δικηγορικό γραφείο του συνεργάτη του υπουργού μεταφορών, δικτύων και υποδομών, συνεργάζεται με τον Ακτωρα του κυρίου Μπόμπολα! Τον άρχοντα του δικτύου μεταφορών και υποδομών κλπ κλπ. Τίποτα περίεργο.

Για να καταλάβετε όμως την δύναμη και την κατάρτιση του κυρίου Σκουρή, δείτε πόσο δύσκολες υποθέσεις αναλαμβάνει… ΜΕΓΑλεργολάβος, κατά του Ελληνικού δημοσίου!

Δηλαδή, ο σύμβουλος του υπουργού – θεματοφύλακα του δημοσίου, αναλαμβάνει υποθέσεις κατά του δημοσίου, για λογαριασμό των μεγαλων εργολάβων. Που το περίεργο;

Και για να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα, το δικηγορικό γραφείο του συμβούλου του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ και ΔΙΚΤΥΩΝ, υπερασπιζόταν επάξια τα συμφέροντα των πελατών του, απέναντι στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ και ΔΙΚΤΥΩΝ. Δείτε:



Δηλαδή, ο δικηγόρος του Άκτωρα κατά του δημοσίου, σύμβουλος του υπουργού θεματοφύλακα του δημοσίου. Εξαιρετική επιλογή.

Εδώ όμως έγκειται και το περίεργο της υπόθεσης:

Γιατί δεν μεταφέρεται το υπουργείο στις εγκαταστάσεις του Άκτωρα ώστε να γλιτώσει ο Ελληνικός λαός τα έξοδα αλληλογραφίας, μετακινήσεων, τηλεφώνων κλπ; Φανταστείτε πόσο θα έπεφτε το λειτουργικό κόστος του υπουργείου, ειδικά αυτή την περίοδο όπου η περιστολή των δαπανών είναι το ζητούμενο. Τολμήστε το κύριε υπουργέ! Είναι σίγουρο ότι ουδείς θα τολμήσει να αντιδράσει σε μία τέτοια ρηξικέλευθη, διαρθρωτική αλλαγή.

http://olympia.gr/

Η απάντηση του κυρίου Παναγιώτη Σκουρή, συμβούλου του κ. Χρυσοχοΐδη

Αξιότιμοι κύριοι,

στην ιστοσελίδα σας http://olympia.gr/ περιλαμβάνεται δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεστε στην επαγγελματική μου ιδιότητα ως δικηγόρου.

Ειδικότερα στο δημοσίευμα σας αυτό αναφέρεστε σε συμμετοχή σε δικηγορικό γραφείο και μετέπειτα δικηγορική εταιρία,από την οποία έχω αποχωρήσει από τα τέλη του 2012, ήτοι έναν περίπου χρόνο πριν από την πρόσληψή μου στο γραφείου του Υπουργού ΥποΜεΔι.

Ωστόσο η αναφορά σας στην επαγγελματική μου δραστηριότητα γίνεται σε ενεστώτα χρόνο, πράγμα το οποίο ευθέως υπονοεί ότι οι συγκεκριμένες σχέσεις εξακολουθούν να υφίστανται.

Επειδή λοιπόν η αναφορά σας αυτή, η οποία επαναλαμβάνω αφορά στο παρελθόν και ως εκ τούτου ουδεμία επαγγελματική σχέση με τις επιχειρήσεις, στις οποίες αναφέρεστε εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί ενεστώτα χρόνο είναι δυσφημιστική για το πρόσωπό μου και με επιφύλαξη όλων των νομίμων δικαιωμάτων σε σχέση με τη συμπεριφορά σας αυτή, σας καλώ να προβείτε άμεσα στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Σκουρής

========

Απάντηση αρθρογράφου:

Πραγματικά οφείλουμε να συγχαρούμε τον κύριο Σκουρή για την αμεσότητα της απάντησης του και επικροτούμε την στάση του να θεωρεί δυσφημιστική μία τέτοια παράλληλη δραστηριότητα.

Σε ότι αφορά τα στοιχεία του άρθρου, το όνομα του κυρίου Σκουρή αναφέρεται ακόμα και αυτή την στιγμή στην επίσημη εταιρική παρουσίαση την οποία κοινοποιεί η εταιρεία. Γεγονός βεβαίως που γεννά ερωτηματικά για τον σκοπό που μία εταιρεία κάνει ανακριβή (σύμφωνα με τα στοιχεία που ο ίδιος ο κύριος Σκουρής παραθέτει) χρήση του ονόματος ενός επιστήμονα με τόσο νευραλγική θέση στον κρατικό μηχανισμό.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom