Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Άθλια συγκυβέρνηση,με εγγύηση τη βρωμιά του παρακράτους


Βρε καλώς τα παιδιά, τα φασιστόμουτρα! Ο ΓΓ της κυβέρνησης, ο πλέον έμπιστος, δηλαδή, του πρωθυπουργού, ο δηλωμένος αντικομμουνιστής, συναλλάσσεται με τους νεοναζί, μεταφέρει μηνύματα. Σαν αδέλφια και κολλητοί και με τον Κασιδιάρη και με τον Σαμαρά.

Ένα σκηνικό μπόχας, δυσωδίας. Βρωμιά, από πάνω μέχρι κάτω,
σε ένα σύστημα διαφθοράς. Βρωμιά που φτάνει μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο και την ηγεσία του συστήματος. Από κει που ξεκίνησε και η συστημική προβολή και ενίσχυση της «αντισυστημικής» νεοναζιστικής παρέας, μέχρι που την έκαναν ομάδα μέσα στο κοινοβούλιο, για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Να τρομοκρατεί, να σφάζει, να γεμίζει αίμα, μίσος, θάνατο, την ελληνική κοινωνία.

Και τώρα αποκαλύπτεται (για μια ακόμη φορά στην ελληνική ιστορία) ότι το παρακράτος είναι αδελφικά αγκαλιασμένο και προστατευμένο από το επίσημο κράτος. Αυτό που λύγισε, στα γόνατα, τον Έλληνα και την Ελλάδα.

Οι συνομιλίες Μπαλτάκου – Κασιδιάρη αποδεικνύουν την πραγματικότητα που χρόνια τώρα παραμορφώνουν τα συστημικά μέσα, καλά και αφοσιωμένα παιδιά του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος:
-Οι νεοναζί, οι φασίστες της ΧΑ, δεν είναι φυσικά δίπλα στη φτωχολογιά και κόντρα στο σύστημα. Αλλά μια αγκαλιά με την κορυφή του συστήματος, σε σημείο όχι μόνο να συνομιλούν αλλά και να συναλλάσσονται μαζί του. Αυτό, για όσους δεν κατάλαβαν, δεν ήξεραν, δεν έμαθαν και θέλησαν να «ανατρέψουν» το σύστημα μέσω… ΧΑ!
-Η κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση εντολοδόχος της τρόικα και της Μέρκελ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα συνονθύλευμα φασίζουσας αντίληψης, που μπορεί να διαπραγματεύεται, για το καλό όλων τους, με τη νεοναζιστική συμμορία και τα επίλεκτα αρχιφασιστοειδή της. Απολογείται, δια του ΓΓ της, στο παρακράτος για τη φυλάκιση των αρχιεγκληματιών, που υπηρέτησαν άλλωστε το κράτος και ως πράκτορες της ΚΥΠ (Μιχαλολιάκος).

Και ας μην ξεχνάμε ότι, πέρα από τις υποκριτικές δηλώσεις της σήμερον, η κυβέρνηση αυτή είναι η αγκαλιά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τα σημάδια ακόμη της ΔΗΜΑΡ πάνω τους, από το προηγούμενο σφιχταγκάλισμα…

Βρώμα, μπόχα… Με πρωταγωνιστές τα λασπωμένα παλιόπαιδα της κυβέρνησης και του παρακράτους…

Ή αλλιώς, μια άθλια συγκυβέρνηση με εγγύηση τη βρωμιά του παρακράτους…
http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom