Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Δίνει μάχη στη ΜΕΘ η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο στη Σαντορίνη (βίντεο)

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα
Ελαφρά βελτιωμένη όσον αφορά τα εργαστηριακά ευρήματα χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Αμερικανίδας τουρίστριας που εξακολουθεί όμως να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού της από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου σε εκκλησία  στη Οία της Σαντορίνης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα και με τον διοικητή του νοσοκομείου Νίκο Χαριτάκη
δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και παραμένει σε καταστολή ωστόσο όπως προσθέτει οι βιοχημικές της εξετάσεις είναι καλύτερες ανοίγοντας μία χαραμάδα αισιοδοξίας για την περάιτερω εξέλιξη της υγείας της.

Η Αμερικανίδα τουρίστρια, ηλικίας 51 ετών, που έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της λίγα λεπτά μετά το Χριστός Ανέστη, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Λόγω του βαρύτατου τραυματισμού της αεροδιακομίστηκε χθες τα ξημερώματα από τη Σαντορίνη στο Βενιζέλειο  μαζί με άλλα τρία άτομα (δύο υπήκοοι ΗΠΑ, μία γυναίκα 53 ετών και ένας άνδρας 55 ετών, καθώς και ένας 50χρονος Έλληνας), οι οποίο νοσηλεύονται με την κατάσταση της υγείας τους να έχει βελτιωθεί αισθητά.

Συνολικά ο τραυματίες του συγκεκριμένου περιστατικού  ήταν επτά και οι υπόλοιποι τέσσερις ελαφρά τραυματίες -ένας 23χρονος Έλληνας και δύο Κύπριοι, ηλικίας 24 και 27 ετών- μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας στην Οία και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψαν στον τόπο διαμονής τους.

Ανήμερα του Πάσχα η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, έναν 34χρονο και έναν 23χρονο, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έκρηξη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

της Βάλιας Μπούη
http://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom