Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Νέο βίντεο σοκ Μέρκελ - Κασιδιάρη


Ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με την Άνγκελα Μέρκελ αποκάλυψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη συζήτηση στο πρωθυπουργικό γραφείο για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Στο βίντεο - που διαρκεί συνολικά 28 ώρες αλλά δημοσιεύτηκαν μόνο 30 δευτερόλεπτα - η Άνγκελα Μέρκελ αποκαλύπτει στον Ηλία Κασιδιάρη ότι οι αγορές είναι ξετρελαμένες που μια εγκληματική οργάνωση νεοναζί τραμπούκων έχει γίνει ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα κι ανυπομονούν να επενδύσουν στο success story του Αντώνη Σαμαρά με 400 δις ευρώ κι επιτόκιο 0%.

Σύμφωνα με όσα ομολογεί η Άνγκελα Μέρκελ μπροστά στην κάμερα του Ηλία Κασιδιάρη, τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στο πρωτογενές πλεόνασμα και θα διανεμηθούν με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος στα μέλη και τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ως ανταμοιβή για τις λαμπρές υπηρεσίες που πρόσφεραν στο ξέπλυμα της ακροδεξιάς συμμορίας Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει ήδη αργήσει να εκμεταλλευτεί το καλό μομέντουμ που δημιουργήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, αφού όσο αργεί η προβολή του επόμενου επεισοδίου, τόσο μεταφέρεται το ενδιαφέρον των διεθνών αγορών σε άλλα σίριαλ, όπως το Game of Thrones, οπότε μπορεί τελικά να αποφασίσουν να επενδύσουν τα λεφτά τους στο Westeros.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του βίντεο, η Άνγκελα Μέρκελ ομολογεί ότι είχε κρυφή επικοινωνία με την Χρυσή Αυγή που της φέρεται με το σεις και με το σας, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας των δανειστών της Ελλάδας με μια πιο σοβαρή Νέα Δημοκρατία, που θα έχει στις τάξεις της μόνο χρυσαυγίτες βουλευτές, οπότε ευτυχώς που υπάρχουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ να ξεπλένουν τον Αντώνη Σαμαρά, που δε θα γνωρίζει τίποτα για το θέμα, γιατί είναι εντελώς ανίκανος, αν και δεν αποκλείεται να είναι εντελώς βλαμμένος. Διαλέγετε και παίρνετε.

Κλείνοντας το βίντεο, η Άνγκελα Μέρκελ υπόσχεται στον Ηλία Κασιδιάρη ότι τώρα που είναι πλέον άχρηστος για το πολιτικό σύστημα θα τον επισκέπτεται τακτικά στη φυλακή για να του δίνει τσιγάρα και καπότες, ενώ προτρέπει τις εκδόσεις Λιβάνη να αναλάβουν την έκδοση του βιβλίου του με τίτλο ¨Γεννήθηκα Ρουφιάνος".

Πάντως, αν θέλετε τη γνώμη μου, το βίντεο Μέρκελ-Κασιδιάρη δείχνει ξεκάθαρα ότι η Μέρκελ έδωσε εντολή στον Σαμαρά που είχε πάρει εντολή από τους Εβραίους σιωνιστές να δώσει εντολή στον Αθανασίου να παρασύρει την Γκουτζαμάνη να μπαγλαρώσει τον Κασιδιάρη που πήρε εντολή Σαμαρά να παριστάνει το αντισυστημικό θύμα σκευωρίας, ώστε να βγει δήμαρχος Αθηνών και να ανακαταλάβει την πόλη από τους μετανάστες, όπως υποσχόταν προεκλογικά ο Σαμαράς το 2012.

Γιώργο Τράγκα, φάε τη δημοσιογραφική σκόνη μου.

by To Skouliki Tom

(Aήθικο δίδαγμα: Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, o Ηλίας Κασιδιάρης έχει στην κατοχή του και βίντεο με τον Φρανσουά Ολάντ, καθώς και μια τσόντα με πρωταγωνιστές τον Μπάρακ Ομπάμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε νεοναζιστικές στάσεις. Περισσότερες πληροφορίες στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.)


μέσω το Γρέκι

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αθάνατο Ελληνικό χιούμορ !

Πάντως για πρόσεχε Εσύ Δημήτρη φίλε μου...Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά μέσα στον κυκεώνα και την παράνοια που ζούμε.

Την καληνύχτα μου

Read more: Go to TOP and Bottom