Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μήτσο μη μασάς, "τα δέντρα που 'χουνε καρπούς πετροβολάνε"!


Τώρα Κυρία Ελένη…μας την έκατσες!!!

Κι αν δεν κατανοείς λόγια απλά Λαϊκά του πεζοδρόμιου …εδώ είμαι εγώ να σου τα εξηγήσω….
Γιατί όποιος δεν φοράει μάσκες και γράφει …ότι γράφει…ενδεχομένως ανοησίες…πρέπει να ’ναι σεβαστός τουλάχιστον για το θάρρος της επώνυμης γνώμης του!

Είμαι αυτός που βλέπεις …κι υπογράφω με το πραγματικό μου όνομα…Δημήτρης Ντόκας λέγομαι…
οι δικοί μου με λένε… Μήτσο!
Εσύ ποια είσαι;

Είσαι αυτή που μου έστειλες το μήνυμα:
«Eleni Karali eleni.ath@outlook.com

Γεια σου!!!!

Πολύ ωραίο site, συγχαρητήρια!
Βρήκα το φιδάκι που είχαν παλιά τα Nokia http://sitewidgets.gr/
Γιατί δεν το βάζεις στη σελίδα σου να παίζουμε;;

Φιλικά
Ελένη»

Είσαι τόσο ικανή Κυρία Ελένη να με ειρωνευτείς…
Ξέρεις την ιστορία μου;
Ξέρεις τη στάση ζωής μου;
Ξέρεις…υποθέτεις …φαντάζεσαι… για ποιου δίκια παλεύω;

Κυρία Ελένη …εγώ…εμείς… θ’ αγωνιζόμαστε για να κατανοήσεις εσύ κι όλες οι κυρίες Έλενες, ότι αυτό το πολιτικό σύστημα που υποστήριζες κι υποστηρίζεις μέχρι σήμερα, σ’ εξαθλίωσε και σ’ έκανε να συμπεριφέρεσαι με τόσο αναίσχυντο θράσος, χωρίς σεβασμό, κατά παντός και πάντων, που αντιστάθηκαν κι αντιστέκονται… στην κατάντια σου!
Εγώ προσωπικά θα πασχίζω εναγωνίως …για να μην καταστούν κι άλλες ομορφιές σαν εσένα…Κυρίες Έλενες!!!

Δημήτρης Ντόκας

Σχόλιο Ζείδωρον:
Μήτσο μη μασάς, "τα δέντρα που 'χουνε καρπούς πετροβολάνε"!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο Δημήτρη Ντόκα,από το Καινούργιο Τριχωνίδας,πρώην δημοσιογράφο και νυν μαχητή της ζωής κι εραστή του ονείρου και του ιδανικού στη χώρα της μίζας,της ρεμούλας,της διαπλοκής και της ρουφιανιάς.

Ο Μητσάρας είναι φίλος και ξέρω πολύ καλά πως όταν γράφει αξημέρωτα κάτι τον έχει ενοχλήσει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν αξίζει τον κόπο φίλε,όπως έλεγε κι ο Εμανουήλ Ροϊδης "ο καθένας χαρίζει ό,τι έχει περίσσευμα"!Οταν λοιπόν του αλλουνού του περισσεύει κακία,εμπάθεια μη.... μασάς!

Αυτοί που θέλουν να καταλάβουν,καταλαβαίνουν.

Το Φεβρουάριο του 2011 κάτω από την ανάρτησή του Το τέταρτο Ράιχ δε θα περάσει γιατί ξεκίνησε το τέταρτο Αντάρτικο! σημειώναμε:
"Ο Δημήτρης Ντόκας είναι εκλεκτός φίλος και πατριώτης μου από το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.Υπηρέτησε για πολλά χρόνια τη μάχιμη δημοσιογραφία ώσπου κάποια στιγμή τα βρόντηξε αηδιασμένος από το κύκλωμα!
Ευαίσθητος άνθρωπος,πολιτικοποιημένος με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και ποιητής δεν άντεξε άλλο τη διαπλοκή των μικρών και μεγάλων,ντόπιων και μη,συμφερόντων.
Παραμένει όμως ευαισθητοποιημένος κι ενεργός πολίτης,διατυπώνει δε ευθαρσώς τις σκέψεις του και τις ανησυχίες του καθημερινά μέσα από τη σελίδα του.
Να είσαι καλά Δημήτρη,μην υποστείλεις ποτέ τη σημαία του αγώνα!"

Τα ίδια επαναλαμβάνουμε και σήμερα συνιστώντας ψυχραιμία στις επιθέσεις της κάθε Ελένης και γιατί όχι κάνε της και το χατήρι... βάλε το παιχνίδι που θέλει και που ξέρεις μπορεί προσπαθώντας να το τερματίσει ν' ακονίσει και τη... σκέψη της!

Και να ξέρεις Μητσάρα ότι εκτός του ότι "τα δέντρα που 'χουνε καρπούς πετροβολάνε",η κάθε κυρία Ελένη κάτι βρίσκει στην Πρωτοτυπία σου και γι' αυτό μπαίνει και ξαναμπαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom