Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, 4-1 τον ΠΑΟΚ (βίντεο με τα γκολ & την απονομή)


Τελείωσε πριν από λίγο ο πολυσυζητημένος και επεισοδιακός (βασικά εκτός γηπέδου) τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με νικητή και κυπελλούχο τον Παναθηναϊκό με 4-1.

Για μια ακόμα φορά (3η σε τελικό,10η συνολικά) ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ματς κυπέλλου μέσα στο ΟΑΚΑ!

Η εξυπνάδα του Μπέργκ τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο γκολ των πρασίνων ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων.Αν και ο ΠΑΟΚ έκανε τριάντα λεπτά να μπει στο παιχνίδι,στη συνέχεια πίεσε είχε και δοκάρι με τον Σαλπιγγίδη,αλλά ο Παναθηναϊκός είχε Μπεργκ (3 γκολ σε τελικό Κυπέλλου).


Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 1-0 και ευτύχισε στα πρώτα 8' λεπτά του δευτέρου μέρους να πετύχει δύο ακόμα γκολ.Ετσι από κει που στην αρχή της σεζόν κάποιοι τον είχαν ξεγραμμένο τελικά πήρε κι έναν τίτλο!

Το φιλμ του αγώνα

15΄ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Από το κόρνερ του Νάνο ο Μπεργκ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Ινσαουράλδε,αλλά στρώθηκε στον Σουηδό επιθετικό που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

37΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Από την σέντρα του Στοχ ο Σαλπιγγίδης ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

50΄ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Εκτέλεση κόρνερ από τον Νάνο, η μπάλα έφυγε εκτός, λάθος της άμυνας, έκλεψε ο Κουτρουμπής που έβγαλε στον Μπεργκ στα δεξιά και αυτός με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Γλύκο στην γωνία του.

53΄ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Από κόρνερ του Νάνο ο Καρέλης σηκώνεται μονος του και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα

Στο 67' μια κροτίδα έσκασε δίπλα στο κεφάλι του πεσμένου Στοχ και ο διαιτητής Κάκος απείλησε με διακοπή.

70΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Ο Βούκιτς νικάει τον Κοτσόλη από την άσπρη βούλα και κάνει το 3-1.

Ο ΠΑΟΚ κάτι πήγε να κάνει μετά το γκολ,αλλά ο Μπεργκ είχε άλλη άποψη!

88΄ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Καταπληκτική ατομική προσπάθεια από τον Μπεργκ και ιδανικό τελείωμα για το 4-1!

Βίντεο το πρώτο γκολ του Μπεργκ


Βίντεο με το δεύτερο γκολ του Μπεργκ


Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού από τον Καρέλη

To 3-0 apo ton Kareli από greenfaliro

Το γκολ του ΠΑΟΚ με πέναλτι

To penalty toy PAOK kai to 3-1 από greenfaliro

Βίντεο με το τρίτο γκολ του Μπεργκ,4-1

To 4-1 apo ton Berg από greenfaliro

Το κοινό μήνυμα Αλαφούζου - Σαββίδη πριν τον τελικό


Δείτε βίντεο με τα επεισόδια νωρίτερα


Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ(56'Βούκιτς), Κάτσε, Σκόνδρας(77' Κουλούρης), Λούκας(56'Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης.

Παναθηναϊκός: (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντεφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ(73' Λαγός), Καρέλης(71' Ατζαγκούν), Μπεργκ(89' Πέτριτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom