Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ηλικιωμένος έπεσε στις γραμμές του τρένου στο Μαρούσι - Πέρασαν από πάνω του 3 βαγόνια


Σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο ηλικιωμένος άνδρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου στο Μαρούσι. Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.

"Πάνω από τον άνθρωπο πέρασαν 3 βαγόνια" λέει στο Newsit ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΗΣΑΠ.Πάγωσαν όλοι στο σταθμό του τρένου στο Μαρούσι όταν είδαν έναν άνδρα να πέφτει στις γραμμές.

Πέρασαν από πάνω του 3 βαγόνια...

Ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι όταν στο σταθμό του τρένου στο Μαρούσι έμπαινε ο συρμός που ερχόταν απο την Κηφισιά με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Οπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ "ξαφνικά, ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 70 ετών, προχωρά προς τις γραμμές και πηδά στο κενό. Ο οδηγός του συρμού σε κατάσταση πανικού φρέναρε το τρένο, ωστόσο πέρασαν πανω από το σώμα του ανδρα 3 βαγόνια πριν ο συρμός ακινητοποιηθεί. Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ".

Λιγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σοβαρά τραυματισμένος αλλά ζωντανός στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται.

Κανείς δεν ξέρει ακόμη αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.

Η γραμμή του τρένου από την Κηφισιά εως την Ειρήνη αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom