Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τραγωδία στο Βύρωνα:26χρονος έριξε την φίλη του από το μπαλκόνι (βίντεο)


Τραγικό τέλος είχε ο καβγάς ενός ζευγαριού στην περιοχή του Βύρωνα, καθώς μετά από έντονο διαπληκτισμό ο 26χρονος Ρώσος φοιτητής φαίνεται ότι έριξε την κοπέλα του από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου. Την ίδια στιγμή, οι γείτονες έκαναν λόγο για καθημερινές εντάσεις μεταξύ του δράστη και του θύματος.

Σοκ έπαθαν οι κάτοικοι του Βύρωνα με το αποτρόπαιο έγκλημα ενός 26χρονου που πέταξε την φίλη του από το μπαλκόνι κατά την διάρκεια καβγά.
Από τις πρώτες ενδείξεις το περιστατικό φαίνεται να ήταν έγκλημα πάθους καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων οι καβγάδες ήταν συχνοί και ομηρικοί επειδή η 28χρονη δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά.

Οπως διαβάζουμε στο koolnews, ο σύντροφος της και φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου έριξε την κοπέλα από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και το σώμα της κοπέλας αρχικά χτύπησε σε μία τέντα και στη συνέχεια έπεσε στον ακάλυπτο. Ένας γείτονας του ζευγαριού ανέφερε στην Δημόσια Τηλεόραση ότι κάποιοι υποστηρίζουν πως αρχικά την μαχαίρωσε και στη συνέχεια την έριξε από το μπαλκόνι ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι μόνο την έσπρωξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom