Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Παναιτωλικός - Βέροια έμειναν στο 0-0


Μπροστά σε 4.000 περίπου κόσμο αναμετρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός και η Βέροια  για την 32η αγωνιστική της Super League.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα ο Παναιτωλικός στοχεύοντας σ' ένα γρήγορο γκολ,αλλά ξεθύμανε νωρίς πραγματοποιώντας ίσως το χειρότερο φετινό παιχνίδι.

Στόχος της Βέροιας ήταν να μην χάσει στην προσπάθεια σωτηρίας της,όταν όμως στο δεύτερο ημίχρονο διαπίστωσε την καθίζηση του Παναιτωλικού πέρασε μπροστά απειλώντας τον στα ίσια.Τελικά ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε της φτάνει και της περισσεύει.

Τώρα πλέον η "βασίλισσα του βορρά" έχει τους δύο τελευταίους αγώνες στην έδρα της (με Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης) και σαφώς η παραμονή της βρίσκεται στα δικά της... πόδια!

Η πρώτη καλή  ενέργεια στο 8' από τον Μαρτίνες με κέρδος ένα κόρνερ.Η πίεση του Παναιτωλικού συνεχίζονταν με αποτέλεσμα η Βέροια να κλειστεί από πολύ νωρίς στην περιοχή της.

Φάουλ του Γκάλο στο 13' πέρασε ανεκμετάλλευτο!
Στη συνέχεια ανοργάνωτες ατομικές επιθέσεις, με το ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει και να χαρακτηρίζεται κακό με πλήθος λαθών εκατέρωθεν.

Μετά το 25' η Βέροια ανέβηκε κάπως,κέρδισε δύο κόρνερ στη σειρά,αλλά μέχρι εκεί.

Ενα καλό σουτ του Γκάλο στο 28' δεν ανησύχησε τον Καντιμοίρη.Επόμενη καλή φάση στο 35' όταν ο Καντιμοίρης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Καμαρά.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ζεστάθηκε κάπως η μηχανή του Παναιτωλικού,όμως η "βασίλισσα του βορρά" κρατούσε γερά στην άμυνά της.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,στον ίδιο πεσμένο ρυθμό με μοναδικό ορεξάτο παίκτη τον Μπεν και την Βέροια να κερδίζει διαδοχικά στο 50' και στο 52' φάουλ και κόρνερ,που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει.

Σειρά του Παναιτωλικού στο 53' να χάσει ευκαιρία με τον Μπόγιοβιτς.

Και πάλι στο 56' η Βέροια με τον Ζεζίνιο εκτέλεσε φάουλ,που μπλόκαρε ο Ράφαελ.

Τα λεπτά κυλούσαν με τους φιλοξενούμενους να έχουν μπλοκάρει τον Παναιτωλικό και να απειλούν με τον εκπληκτικό Μπεν,ο οποίος στο 63' θα μπορούσε να σκοράρει αν σημάδευε καλύτερα.

Ο Μάκης Χάβος ανακάτεψε την τράπουλα κάνοντας δύο αλλαγές (65' και 68') προσπαθώντας να ανεβάσει τον Παναιτωλικό και να κόψει την όρεξη του Μπεν!

Οι συνεχείς "τραυματισμοί" των παικτών της Βέροιας προκάλεσαν την οργή της εξέδρας και "ντόμπαραν" τους γηπεδούχους που έψαχναν εναγωνίως ένα γκολ.

Οι  αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο 75' ξύπνησαν τον Παναιτωλικό,που πίεσε πιο ψηλά κι έκανε φάση στο 79' με τον Γοδόι και πάλι στο 80' με κεφαλιά του Γοδόι και στο 82' με πλασέ του Πόι και ξανά στο 85' με κεφαλιά του Μπούντιμιρ.

Μεγάλη φάση στο 87' για τη Βέροια,όταν σέντρα του Μπεν από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Γκονσάλβες έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην αντεπίθεση 88' ο Μαρτίνες πλάσαρε άουτ.

Στο 92' ο Μπούντιμιρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στον Παναιτωλικό,όπως και ο Καμαρά στο 94' κι έτσι μοιραία τα "κουλουράκια" στον αγώνα.

* Στο 85' η Βέροια ακύρωσε αλλαγή,την οποία ζήτησε μετά από 2'
* Τέλος για φέτος ο Κούσας λόγω καρτών
* Πρώτη φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Βέροια για την Α' Εθνική,ωστόσο είχαν βρεθεί αντίπαλοι 4 φορές για τη Β΄ Εθνική και 2 για τη Γ'
* Μέχρι σήμερα στο Αγρίνιο ήταν όλα μοιρασμένα (2 νίκες του Παναιτωλικού, 2 νίκες της Βέροιας και 2 ισοπαλίες)
* O πρώην παίκτης του Παναιτωλικού Στέφανος Σιόντης ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Βέροιας,αλλά ένας τραυματισμός στο ζέσταμα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Τζούνιορ (68' Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης (57' Πόι), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (65' Μπούντιμιρ).

Βέροια (Ράτκο Ντοστάνιτς): Καντιμοίρης, Μπαρκάν (87' Κομόλοφ), Τζημογιάννης, Τραπ (59' λ.τ. Παυλίδης), Βεργώνης, Γκονζάλβες (90' Μάνος), Μπεν, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Σισοκό, Ζεζίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom