Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ερχονται βροχές,καταιγίδες,χιόνια και βοριάδες έως 7 μποφόρ - Δείτε τον καιρό σε όλη τη χώρα


- Επιδείνωση του καιρού από αύριο προβλέπει με έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ
- Προβλέπονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά
- Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα περιοριστούν τα φαινόμενα τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη
- Εξασθένηση από το μεσημέρι της Τρίτης


Όσο χαρήκαμε την καλοκαιρία, τις λιακάδες, τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καλοκαιρινό καιρό, χαρήκαμε. Τώρα, επιστρέφουμε στα...
κανονικά της εποχής, με βροχές, καταιγίδες,χιόνια και βοριάδες.

Αυτό τουλάχιστον προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Κυριακής και σύμφωνα με το οποίο έρχεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αύριο Δευτέρα (24-2-14) και μεθαύριο Τρίτη (25-2-2014).

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ΕΜΥ

Αύριο Δευτέρα (24-2-14) αρχικά σε όλη τη χώρα (εκτός ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας ( πάνω από τα 700 μέτρα).

Από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά και βόρεια βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακά θα επικρατήσουν βοριάδες 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά μέσο όρο 4 με 7 βαθμούς.

Την Τρίτη (25-2-14) προβλέπονται αρχικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πατήστε στο χάρτη και δείτε τον καιρό σε όποιο σημείο της χώρας θέλετε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom