Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ:Μπράβοι έστειλαν στο νοσοκομείο το βασικό μάρτυρα της υπόθεσης πώλησης μεταχειρισμένων ΙΧ για.. καινούργια


Σοκ! Καρτέρι έστησαν μπράβοι σε ιδιοκτήτη πολυτελούς ΙΧ που αποτελεί και το βασικό μάρτυρα της υπόθεσης πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων για... καινούρια. Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελέας περιμένει να γυρίσει από την άδειά της η Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση. Μέχρι τότε έχει ο... Θεός!

του Γιώργου Κ. Ανδρή
andris@pegasus.gr
«Καρτέρι» είχαν στήσει μπράβοι το Σάββατο το βράδυ στον ιδιοκτήτη πολυτελούς αυτοκινήτου έχει καταγγείλει στις Αρχές πως το όχημά του είναι μεταχειρισμένο και όχι καινούριο το οποίο και προμηθεύτηκε από εξουσιοδοτημένο έμπορο.

Ειδικότερα το Σάββατο το βράδυ οι μπράβοι περίμεναν τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς οχήματος έξω από οικία φιλικού ζεύγους του ζευγαριού και μόλις βγήκε από την είσοδο του σπιτιού δέχθηκε την άνανδρη επίθεση που τον οδήγησαν το νοσοκομείο όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Οι Αστυνομικές Αρχές κάνουν λόγο για «τυφλό» χτύπημα ενώ σήμερα αναμένεται να είναι έτοιμο και το πόρισμα του Ιατροδικαστή.

Ωστόσο το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι η αντιμετώπιση που είχε το θύμα και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση πώλησης μεταχειρισμένων πολυτελών αυτοκινήτων ως καινούριων από τις Δικαστικές Αρχές καθώς μετά από επικοινωνία που είχε το θύμα με τον Προϊστάμενο Εισαγγελίας για το περιστατικό ήταν τουλάχιστον απάνθρωπη...

Μάλιστα ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας είπε στο θύμα σχετικά με την παροχή προστασίας πως θα πρέπει να περιμένουν να γυρίσει από την άδειά της η Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση ώστε να προχωρήσει το θέμα...

Αν βέβαια μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε και δεύτερη επίθεση που ίσως να αποβεί μοιραία μάλλον δεν φαίνεται να απασχολεί τις Αρχές. Βέβαια να τονίσουμε πως ο κάτοχος του πολυτελούς οχήματος αποτελεί βασικό μάρτυρα κατηγορίας για το «κύκλωμα» που ερευνούν οι Διωκτικές Αρχές και θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουν λάβει κάποια μέτρα.

Από τη στιγμή όμως που καταγράφηκε «επίθεση» θα έπρεπε οι Αρχές όχι μόνο να προστατεύσουν τον μάρτυρα αλλά να διαφυλάξουν και τα όποια στοιχεία υπάρχουν.

Στην Ελλάδα αντίθετα όπως φαίνεται τους μάρτυρες τους αφήνουν στο Ελεος του Θεού...
http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom