Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο Άδωνις τώρα προωθεί και γενόσημους δημοσιογράφους - Τι απαντάει η υπουργάρα για το μοντέλο που "εργάζεται" στο γραφείο του

Το Χωνί που κυκλοφορεί αποκαλύπτει:"Τι κοινό έχει ο Αδωνις με το μοντέλο"!
Αν το πρόβλημα της δημόσιας υγείας μπορούσε να λυθεί μέσω του twitter, να είστε βέβαιοι ότι θα είχαμε το καλύτερο σύστημα υγείας του πλανήτη με υπουργό τον Άδωνι.

Την ώρα που στα νοσοκομεία της χώρας, δένουν με... κουμπιά ανθρώπους για να σταματήσει η αιμοραγία τους, ο κύριος Γεωργιάδης περνάει τα σαββατοκύριακα του παίζοντας τον... πολιτικό στο twitter.
Ο άνθρωπος που επιβλήθηκε με το έτσι θέλω στο δημόσιο βίο από τα κανάλια επειδή δε τους χάλασε ποτέ χατήρι σε πρόσκληση αλλά και επειδή με τις τσιρίδες και τους τσακωμούς του ανέβαζε τα νούμερα της τηλεθέασης από την εποχή που ήταν ακόμη στου Καρατζαφέρη και μισούσε τον σημερινό του θεό, Σαμαρά.
Ο άνθρωπος που έφθασε να γίνει μέχρι και υπουργός της ταλαίπωρης τούτης χώρας και μάλιστα σε ένα αντικείμενο που απλώς δε γνώρίζει. Και μη το αναλύσουμε αυτό. Εκδότης βιβλίων και τηλεπωλητής ξεκίνησε, πολιτικός σε κόμμα στα δεξιά της δεξιάς συνέχισε, υπουργός κατάφερε να γίνει μόνο και μόνο γιατί είχε χίλιους και δύο τρόπους να υποστηρίζει το μνημόνιο.
Και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και η Μέρκελ βγαίνουν που και που για ξεκάρφωμα και μιλάνε για θυσίες του ελληνικού λαού. Μόνο ο Αδωνις δεν έχει πει ακόμη ΚΟΥΒΕΝΤΑ κατά των μνημονίων. Αυτοκτονίες. Ανεργία. Δυστυχία. Εξαθλίωση. Πείνα. Νεκροί από μαγκάλια. Ο κύριος Άδωνις εκεί... Να εκθειάζει το μνημόνιο...
Λένε πολλοί: "μα τι ασχολείσθε μαζί του, του δίνετε αξία"! Όχι, κύριοι. Αυτό θα ίσχυε αν ήταν αυτό που ήταν πριν κάποια χρόνια: ο σύζυγος της Μανωλίδου. Σήμερα, ο άνθρωπος αυτός αποφασίζει αν θα βρει χάπι για να πολεμήσει τον καρκίνο ο άρρωστος. Πλάκα κάνουμε;
Τελευταίο του κατόρθωμα; Δέχθηκε στο γραφείο Τύπου του μία... μοντέλα. Η οποία πήγε εκεί, λέει, εθελοντικά... Για μισό λεπτό, λοιπόν, να τα κουβεντιάσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα κύριε Άδωνι.
Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα ότι είναι λογικό να θεωρείτε ότι τα πάντα γίνονται... εύκολα: εύκολα ένας τηλεμαϊντανός γίνεται υπουργός. Είναι δύσκολο να γίνει δημοσιογράφος; Έλα ντε. Αυτά να τα βλέπουν οι πολιτικοί φωστήρες που σας ανέδειξαν.
Το ΧΩΝΙ, λοιπόν, κυκλοφορεί σε λίγο στα σημεία διαμονής Τύπου στα μεγάλα αστικά κέντρα και έχει, μεταξύ άλλων, ρεπορτάζ που αποδεικνύει ότι μία... μοντέλα εργάζεται πλέον - εθελοντικά - στο γραφείο Τύπου του υπουργού. Ο Γεωργιάδης το έμαθε και μπήκε στο τουίτερ του για να μας μαλώσει.
Ώπα, ώπα, υπουργέ, εδώ μιλάς με Το ΧΩΝΙ. Και τα πράγματα είναι δύσκολα ακόμη και για εσένα που μπορείς με την ίδια ευκολία να υποστηρίζεις τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στον ίδιο αγώνα και να έχεις και επιχειρήματα και για τις δύο σου επιλογές.
Και είναι δύσκολα γιατί Το ΧΩΝΙ έχει κάτι που εσύ δεν έχεις: ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Σταθερή, στέρεη, αδιαπραγμάτευτη. Δεν είναι Καρατζαφέρης χθες, Σαμαράς σήμερα, ποιος ξέρει τι αύριο. Είναι Το ΧΩΝΙ και 21 μήνες τώρα ασκεί την ίδια μαχητική αντιμνημονιακή δημοσιογραφία. Κι αν έχουμε για κάτι τύψεις είναι που δε τα χώσαμε στο παρελθόν ακόμη χειρότερα σε όλα αυτά τα ανδρείκελα που κατάντησαν τον Ελληνα εκεί που είναι σήμερα. Δεν πειράζει, όμως. Έχουμε όλον τον καιρό.
Βγαίνεις, κύριε Γεωργιάδη και λες ότι το άρθρο είναι σεξιστικό.

tt44d
Ήμαρτον, Παναγία μου! Σεξιστικό θα ήταν το άρθρο αν είχες βάλει στο γραφείο Τύπου μία ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ και εμείς δημοσιεύαμε φωτογραφία της με μαγιώ που είχαμε κλέψει από τον υπολογιστή της. Τώρα γιατί;
Και να σου πούμε και κάτι υπουργέ; Σεξιστικό δεν είναι να γράφεις άρθρο που λέει ότι μια μοντέλα μπήκε στο γραφείο Τύπου ενός υπουργού. Είναι να παρουσιάζεις έναντι αδράς αμοιβής, τηλεπαιχνίδια και να ρωτάς τον κόσμο να σου πει αν θα γούσταρε να πηδήξει την πεθερά του. Αφόυ τον έχεις περάσει από τον... ορό της αλήθειας.

Κόπτεσαι μετά μην τυχόν και πάθει... ζημιά η εθελόντρια σου. Να σε ένοιαζε αν θα πάθουν ζημιά οι νεφροπαθείς που δε μπορούν να κάνουν αιμοκάθαρση. Τα παιδάκια που αρρωσταίνουν στα νησιά και δεν έχουν γιατρό. Οι σοβαρά άρρωστοι που δε βρίσκουν θέση στην εντατική. Και μετά, να νοιαστείς μην... πληγώσουμε την καλή σου συνεργάτιδα.
Αναρωτιέται ο Γεωργιάδης δημόσια τι μας νοιάζει εμάς πόσοι και ποιοι δουλεύουν στο γραφείο Τύπου του... Ελα ντε. Να βάλεις και άλλα μοντέλα, βάλε και κάναν αθλητή, φίλους της Ευγενίας από το Μάστερ Σεφ... Δίκιο έχεις Άδωνι! Με το έργο που παράγεις, τι να τους κάνεις τους δημοσιογράφους στο γραφείο σου; Τηλεπερσόνα είσαι, μοντέλες και μαϊντανούς χρειάζεσαι γύρω σου... Συγνώμη που ρωτήσαμε ε; Προχώρα: Τώρα και γενόσημα δημοσιογράφου by Adonis...

ado222
Αλλά - δε ξέρουμε αν το κατάλαβες - το ρεπορτάζ μας δε το διαψεύδεις. Επομένως, το ρεπορτάζ μας είναι σωστό... Άσε τώρα τον κόσμο που θα πάρει Το ΧΩΝΙ και θα το διαβάσει, να κρίνει αν τον ενδιαφέρει ή όχι...
Μας μαλώνει μετά ο Άδωνις επειδή δεν δουλεύουμε... εθελοντικά και εμείς. Και μας λέει ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ. Ήμαρτον ξανά!

ado333

Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, κόντρα σε αγωγές, βρώμικο πόλεμο, αποκλεισμούς, η εφημερίδα αυτή υπάρχει και πληρώνει κάθε πρώτη του μηνός όσους εργαζόμενους αντέχει να συντηρεί. Και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μη μας μαλώνεις, λοιπόν, που δεν κλείνουμε Το ΧΩΝΙ να έρθουμε να δουλέψουμε... τζάμπα δίπλα σου.

Δε θα μας άντεχες κιόλας, μωρέ Αδωνι. Κι εμείς δε θα σε αντέχαμε. Αυτό είναι σίγουρο Εμείς είμαστε... συμφεροντολόγοι και θέλουμε να πληρωνόμαστε! Θράσος, ε; Εσύ, υπουργέ, τον μισθουλάκο σου τον ταπεινό τον παίρνεις από τη Βουλή; Ή είσαι εθελοντής σαν την Ιωάννα σου; Τα βιβλία που πουλάς ακόμη και τώρα (!!!) σε... επαναλήψη, τα πληρώνεσαι... εθελοντικά;

Μας απαντάς από Δευτέρα, σε κάποιο από τα δεκάδες πάνελ που θα πάρεις μέρος. Λάτρη του εθελοντισμού...
Διαβάστε επίσης:Αυτό είναι το βιογραφικό της εθελόντριας Ιωάννας στο γραφείο του υπουργού Αδωνις,συν τοις άλλοις είναι και blogger η κοπέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom