Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Μπαρ της ΕΥΠ και Internet-cafe της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια

Λεπτομέρεια:Το μπαράκι λειτουργούσε από το 2003 έως το 2008,ενώ το Internet-cafe σταμάτησε τη λειτουργία του πριν ένα χρόνο,όταν το πήρανε χαμπάρι και το έκαναν "γυαλιά καρφιά"!!!

Δύο τουλάχιστον εφημερίδες σήμερα (Espresso και Δημοκρατία) έχουν πρωτοσέλιδο θέμα το "Μπαράκι της ΕΥΠ " και το "Internet-cafe της Αντιτρομοκρατικής" στα Εξάρχεια!!!!

Μία υπόθεση που θυμίζει έντονα κατασκοπευτικό θρίλερ ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά την φιλότιμη... προσπάθεια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών να "παρεισφρήσει"  στους χώρους που κινούνται οι αντιεξουσιαστές.


Το πρώτο κομμάτι του "θρίλερ" έχει να κάνει με ένα μπαρ, το οποίο βρισκόταν στην οδό Καλλιδρομίου, στις παρυφές του Λόφου του Στρέφη. Σε εκείνο το μαγαζί η ΕΥΠ είχε στήσει ένα υπερσύγχρονο κέντρο παρακολούθησης, το οποίο περιλάμβανε από μικρόφωνα μέχρι και μικροκάμερες, προκειμένου να παρακολουθούνται όλοι όσοι θεωρούνταν ύποπτοι για εξτρεμιστική δράση.

(Πατήστε επάνω στην παρακάτω φωτογραφία να διαβάσετε το δημοσίευμα της Δημοκρατίας)
=================

Διαβάστε κι αυτό από την Καθημερινή σήμερα (άσχετο μεν... αλλά)
Επίθεση σε internet-cafe για αντίποινα...


Με τις συλλήψεις αντιεξουσιαστών την άνοιξη σε καφετέρια της Ν. Φιλαδέλφειας συνδέεται η επίθεση με βαριοπούλες σε ίντερνετ-καφέ των Εξαρχείων, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως οι ίδιοι οι συλληφθέντες είχαν ισχυριστεί σε επιστολή τους στο Indymedia, το συγκεκριμένο κατάστημα παρακολουθούνταν συστηματικά από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΓΑΔΑ, περίπου στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης, ομάδα δέκα κουκουλοφόρων προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη του internet cafe που βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Πατησίων.

Επιπλέον, εκτόξευσαν μολότοφ στο εσωτερικό του καταστήματος και σε ένα πολυτελές ΙΧ που ήταν σταθμευμένο απέξω. Από το σημείο προσήχθησαν στην κρατική ασφάλεια 10 άτομα, ενώ στη ΓΑΔΑ κλήθηκε και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Καθώς, όμως, οι δράστες φορούσαν κουκούλες, δεν κατέστη εφικτό να αναγνωριστούν από τον ιδιοκτήτη.

Ο τελευταίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τη στιγμή της επίθεσης οι νεαροί με τις βαριοπούλες τον απείλησαν, κατηγορώντας τον ότι είναι «ρουφιάνος της αστυνομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom