Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Επίθεση ομάδας ατόμων στον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Γρηγορόπουλου (βίντεο)

Κούγιας: Είχα μία συζήτηση με τους πολιτισμένους αντιεξουσιαστές 
- Τον απέκλεισαν σε φαστ-φουντ, φωνάζοντας συνθήματα

Σε δηλώσεις του για την επίθεση και τους προπηλακισμούς που δέχθηκε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας στην Πάτρα από ομάδα νεαρών , οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υπόθεση Γρηγορόπουλου, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν "δεν δέχθηκα επίθεση. Είχα μία συζήτηση με τους πολιτισμένους αντιεξουσιαστές".





Οταν δε ρωτήθηκε αν η αστυνομία τον προστάτευσε απάντησε ότι δεν θα το έλεγε, "μάλλον το αντίθετο".



Επίθεση από ομάδα 50 περίπου ατόμων δέχθηκε πριν λίγο ο Αλέξης Κούγιας.


Ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της Παναχαϊκής δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών ατόμων στην πλατεία Ολγας, τα οποία, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με μάσκες και κράνη, του επιτέθηκαν φραστικά.

Ο κ. Κούγιας προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, πρόλαβε και μπήκε σε κατάστημα φαστ-φουντ δίπλα από το Εργατικό Κέντρο, ενώ η ομάδα των ατόμων παραμένει έξω από το κατάστημα φωνάζοντας συνθήματα.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Ολγας, μεταξύ της ομάδας των νεαρών που επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια και δυνάμεων των ΜΑΤ που έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να τους διαλύσουν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα έχουν απομακρύνει τους νεαρούς από το σημείο, ενώ ο κ. Κούγιας κατάφερε να βγει από το κατάστημα και κατευθύνθηκε στο Εργατικό Κέντρο.



Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστε επίσης για τον Α.Κούγια
Κουράστηκα, αηδίασα.... δήλωσε χτες στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του «ΣΚΑΪ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom