Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Νέα τραγωδία το βράδυ στα Τέμπη - Ενας νεκρός και πάρα πολλοί τραυματίες (φωτο & βίντεο)

Ενα Ι.Χ. συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ ΘΕΣ/ΚΗΣ,όταν επιχείρησε να προσπεράσει νταλίκα

- Νεκρός ο 45χρονος οδηγός ΙΧ στη νέα τραγωδία στα Τέμπη
- Επιχείρησε να προσπεράσει τη νταλίκα και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες
- Σε κρίσιμη κατάσταση οι 4 από τους 17 τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος
- Σμπαράλια το αυτοκίνητο της 4μελούς οικογένειας από τη Λάρισα και η νταλίκα

Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο των Τεμπών. Κι άλλος νεκρός στη νέα τραγωδία που συγκλονίζει όλη τη χώρα από το βράδυ της Δευτέρας. Δυο από τους 17 τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ήταν σχεδόν 22:20 το βράδυ της Δευτέρας όταν ένα ΙΧ, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο ύψος των διοδίων επιχείρησε να προσπεράσει νταλίκα. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 45χρονος, η σύζυγός του και οι κόρες του 7 και 17 ετών, συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.


Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 45χρονος οδηγός του ΙΧ από τη Ραψάνη της Λάρισας και τραυματίστηκαν η 43χρονη σύζυγός του και οι δυο κόρες του.

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Από αυτούς, οι τέσσερις, σύμφωνα με το Larissanet.gr, νοσηλεύονται σε βαριά κατάσταση. Οι δυο, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
Το επτάχρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τραύματα φέρει και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, έχουν τραυματιστεί και οι επιβάτες του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.


Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος, σοκαριστικές. Το κίτρινο ΙΧ στο οποίο επέβαινε η 4μελής οικογένεια από τη Λάρισα έχει γίνει σμπαράλια, το ίδιο και το μπροστινό τμήμα της νταλίκας που έφερε πινακίδες Βουλγαρίας.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ TRIKALAOLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom