Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ !!!


Πάρα πολλές ενδείξεις μας δείχνουν έναν πολύ ψυχρό Δεκέμβριο τουλάχιστον για το πρώτο μισό του, σε όλη την Ευρώπη, με χιόνια και πολύ κρύο. Επίσης, πάρα πολλά στοιχεία μας, μας προδιαθέτουν να σας αναφέρουμε για την τεράστια καιρική αλλαγή που έπεται μετά τις 5-6 περίπου Δεκεμβρίου στην βόρεια και κεντρική Ευρώπη και που ίσως να δημιουργήσει συνθήκες βαρυχειμωνιάς όχι μόνο σε αυτά τα τμήματα της Ευρώπης, αλλά και στα Βαλκάνια και την χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ένα σύστημα σφοδρού ψύχους, φαίνεται να
εισχωρεί σε βόρεια και κεντρική Ευρώπη μετά τις 5-6 Δεκεμβρίου, με θερμοκρασίες πολύ πιο κάτω από τους 0oC, αλλά και πάρα πολλά χιόνια, πιστεύουμε τα πιο σφοδρά των τελευταίων χρόνων που έχουν πέσει σε βόρεια και κεντρική Ευρώπη. Σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φιλανδία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Σλοβακία και γενικότερα χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, θα δεχτούν πάρα πολύ χιόνια μετά τις 5-6 Δεκεμβρίου και για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 2-3 ημερών.

Μία τέτοια εξέλιξη εφόσον γίνει, θα σημαίνει πιθανότατα και αλλαγή του καιρού στα Βαλκάνια και την χώρα μας μετά τις 10 περίπου Δεκεμβρίου, με πολύ κρύο ως και ψύχος, αλλά και χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές των Βαλκανίων και λογικά και της Ελλάδας. Αυτό το σενάριο υπάρχει τεράστια πιθανότητα να συμβεί, αν επαληθευτούν και τις επόμενες ημέρες στα προγνωστικά μας για βαρυχειμωνιά μετά τις 5-6 Δεκεμβρίου σε όλη την Ευρώπη σχεδόν. Φαίνεται πάντως η βαρυχειμωνιά για κεντρική και βόρεια Ευρώπη, να κλειδώνει το Σαββατοκύριακο.

Έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε πιο καλά μετά το Σαββατοκύριακο, αν και η χώρα μας προς τα μέσα του Δεκεμβρίου, δεχτεί ψυχρή εισβολή και χιόνια σε μηδενικά ύψη. Είναι μία πρόβλεψη με βάση την διάταξη των συστημάτων που επικρατούν αυτή την περίοδο σε όλο το βόρειο ημισφαίριο της γης. Πιστεύουμε πως σίγουρα το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου, θα μείνει αξέχαστο όσον αφορά το κρύο και τα χιόνια σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, με τον χειμώνα να κάνει την εμφάνιση του αρκετά δυναμικά. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε και μετά το Σαββατοκύριακο για αυτή την τόσο σημαντική καιρική μεταβολή στην Ευρώπη, η οποία πέρα από βαρυχειμωνιά, θα έχει και πολλές βροχές κυρίως στην δυτική Ευρώπη.
http://greek-weather.org/

2 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Αλί στον κοσμάκη που λόγω της έλλειψης χρημάτων για προμήθεια πετρελαίου θα υποφέρει σκληρά...

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς φίλε μου εσύ και 'γω μπορούμε να τους νιώσουμε,οι χοντρόπετσοι και χορτάτοι όμως που κουμαντάρουν τα της ζωής μας ΟΧΙ.
Σήμερα αν διάβασες οι γονείς πήραν τα παιδιά τους από το Γυμνάσιο της Νέας Ευκαρπίας για να μην ξεπαγιάσουν...

Read more: Go to TOP and Bottom