Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…!


— Είναι από τις ειδήσεις που περνάνε στα ψιλά, όμως, έχουν μεγάλη σημασία. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, απέστειλε στοιχεία στη Βουλή, έπειτα από ερώτημα του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Κουτσογιαννακόπουλου, σύμφωνα με τα οποία:

— Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές του 2009, ο τότε υπουργός Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, έδωσε έργο ύψους 929 χιλιάδων ευρώ για την… ενίσχυση δήθεν των σχολικών βιβλιοθηκών.

Που πήγαν αυτά τα λεφτά, λίγο προτού ο υπουργός εγκαταλείψει τη θέση του; Πήγαν στην εκδοτική Εταιρεία Πήγασος Εκδοτική του Μπόμπολα (644 χιλ.), στο Πρώτο Θέμα του Θέμου Αναστασιάδη (157 χιλιάδες) και στη Real News του Ν. Χατζηνικολάου (128 χιλιάδες ευρώ).

— Τα λεφτά αυτά αφορούσαν βιβλία όπως «Υπέροχη Ελλάδα, «Αθήνα, 60 μορφές στο φως», «Πάπισσα Ιωάννα» και τα εντάλματα πληρωμής εκδόθηκαν μόλις τον περασμένο Ιούλιο. Η παρούσα κυβέρνηση δηλαδή πλήρωσε τα έργα και τις ημέρες του κ. Σπηλιωτόπουλου. Προφανώς δεν υπήρχαν άλλοι εκδοτικοί οίκοι, παρά μόνο αυτοί των τριών εφημερίδων, των τριών γνωστών επιχειρηματιών.

Και προφανώς δεν υπήρχαν άλλα πιο γνωστά βιβλία για την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών, παρά μόνο τα παραπάνω. Αλλά τι να πει κανείς. Λεφτά υπήρχαν τότε, μόνο που τα κερατιάτικα τα πληρώνει η παρούσα κυβέρνηση. Και βγαίνουν μετά όλοι να το παίζουν επικριτές και τιμητές των πάντων.
ΠΗΓΗ
Αναρτήθηκε από το ΠΑΡΑΚΑΤΩ

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom