Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Εσείς λάβατε το «ραβασάκι» του Χαρούλη,που απειλεί με κατασχέσεις;

"Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση, δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή. Είναι πληρωμένο χέρι"

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων,ο ΓΓΠΣ,ο τεχνοκράτης του ΥΠΟΙΚ,ο Χάρης Θεοχάρης,πέρα από το χαζοχαρούμενο υφάκι του έχει γενικώς  και μια έφεση στην αποστολή εγκυκλίων και επιστολών.

Νέο του βίτσιο να  αποστέλλει «ραβασάκια» προς τους φορολογούμενους, ενημερώνοντάς τους ότι έχουν προθεσμία
15 ημερών για να τακτοποιήσουν τις φορολογικές τους εκκρεμότητες πριν η Εφορία κινήσει τις διαδικασίες για κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Απλά το παλικάρι δεν σκέφτεται και δεν το νοιάζει βέβαια αν ο πολίτης έχει και δεν πληρώνει.Αυτός το μόνο που θέλει είναι να του πιεί το αίμα,να του αρμέξει ότι έχει και δεν έχει και να το πάει πεσκέσι στ' αφεντικά του!

Αξιος ο μισθός σου αγόρι μου,αλλά διάβασε στο τέλος και τη ρήση του Αντρέα για κάτι παιδάκια σαν και του λόγου σου.

Ολόκληρη η επιστολή του Χάρη Θεοχάρη:

Ελληνική Δημοκρατία
Υπουργείο Οικονομικών

Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Σας υπενθυμίζουμε ότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα ηλεκτρονικά αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών την (ημερομηνία), εκκρεμούν οφειλές σας οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες, επειδή δεν καταβάλατε στις προβλεπόμενες προθεσμίες τα ποσά των δόσεων που αντιστοιχούν σε αυτές.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την τακτοποίηση των οφειλών σας εντός 15 ημερών από την έκδοση της ειδοποίησης αυτής.

Για την άμεση ενημέρωση σας σχετικά με τις οφειλές σας, το είδος, το ποσό και τη Δ.Ο.Υ. Στην οποία είναι βεβαιωμένες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο myTAXISnet «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» και στη συνέχεια «Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης» από την αρχική ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ www.gsis.gr ή να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Εφόσον έχετε ανταπαίτηση κατά του Δημοσίου θα πρέπει να προσκομίσετε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Όλα τα σχετικά έγγραφα μέσα στην παραπάνω προθεσμία. Τέλος σε περίπτωση που έχετε ήδη τακτοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας, σας παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα ειδοποίηση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Προσοχή: Για οφειλές που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, ο Προϊστάμενος της αρμόδιας για την είσπραξη της οφειλής Δ.Ο.Υ., δύναται να λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα κατά την κείμενη νομοθεσία διοικητικά, αναγκαστικά, διασφαλιστικά και λοιπά μέτρα.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (με κεφαλαία...)

Ζείδωρον:
Εμείς απλά θα ξαναθυμίσουμε στο παλικαράκι τη φράση του Αντρέα Παπανδρέου:"Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση, δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή. Είναι πληρωμένο χέρι. Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία,πληρώνεις τον τεχνοκράτη να σου βγάλει τη δουλειά. Λοιπόν "τεχνοκράτης" δεν είναι ουδέτερη λέξη".

(A. Παπανδρέου,Ομιλία σε αντιπροσώπους Κλαδικών Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ
10 Ιούλη 1975)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom