Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αγκαλίτσες και χαμόγελα του Αδωνι με τους Δημάρχους Βύρωνα και Ζωγράφου με φόντο τον ΕΟΠΥΥ

Χτες το βράδυ δημοσιεύσαμε άρθρο για την φωτογραφία του κυρίου Κώστα Καλλίρη με τον Αδωνι Γεωργιάδη,την υπουργάρα της Υγείας, με τίτλο:Ξινό θα βγει αυτό το χαμόγελο στο Δήμαρχο Ζωγράφου.

Από τον κοντινό μας Βύρωνα μας έστειλαν την παρακάτω ανάρτηση με σχεδόν το ίδιο περιεχόμενο,μόνο που στη θέση του Δημάρχου αυτή τη φορά είναι ο κύριος Νίκος Χαρδαλιάς,την ίδια περίοδο τον Οκτώβρη (φαίνεται πως είχε πάρει σβάρνα όλους τους δήμους πέριξ των Αθηνών και υπόσχονταν.... παπάδες!).
Την αναδημοσιεύουμε έτσι για παρηγοριά του δικού μας...

Πάντως ο μπαγάσας ο Αδωνις τους βάζει όλους στο ίδιο σημείο και φωτογραφίζονται.... κι αυτός πάντα από δεξιά!
Ζείδωρον

Τα φιλαράκια και η υγεία

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και οι Δήμαρχοι αναζητούν στηρίγματα.
Έτσι, ο Δήμαρχος Βύρωνα που απ΄ότι φαίνεται μαγειρεύει πριν πεινάσει, αφού έφερε στο Βύρωνα τα φιλαράκια του, κκ Μιχελάκη και Χατζηδάκη και εγκαινίασε ακόμη μια φορά
(μη ρωτήσετε πόσες φορές το έχει εγκαινιάσει μέχρι σήμερα, γιατί κανείς πια δε θυμάται) το δημοτικό κολυμβητήριο, αποφάσισε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο και έγινε ο "Ντελάλης" του Αδ-ώνιδος.

Σε δήλωσή του στον "ενικό" μας λέει:
«Νομίζω ότι είναι φρόνιμο, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για τη χώρα μας, οι συνδημότες μου στον Βύρωνα να κλείνουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες που μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν στο Δήμο μας».

Για να έχετε πλήρη εικόνα των γεγονότων παραθέτουμε και τις δηλώσεις του "Εραστή των μνημονίων' Υπουργού Υγείας:
«Τα σενάρια περί υποβάθμισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι απλώς αστειότητες. Η ενίσχυση της, όπως έχω επανειλημμένως ξεκαθαρίσει, αποτελεί κομβική στρατηγική επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, κάτι που άλλωστε είναι εμφανές μετά και την δημιουργία των Κέντρων Υγείας Αστικού Τύπου»

Δυο απορίες έχουμε:
1. Υπάρχει ακόμη Έλληνας που πιστεύει τον Άδωνι?
2. Υπάρχει ακόμη Βυρωνιώτης που πιστεύει τον Χαρδαλιά?
Δήμαρχε καλή η σκέψη σου ν' αρχισεις από τώρα τα μαγειρέματα, καλή και η συνταγή, με τους επώνυμους στο ρόλο των υλικών, όμως πίστεψέ μας διαλέγεις σκάρτα υλικά.
Ειδικά ο "στοιχηματάκιας" που διάλεξες ούτε στοίχημα κερδίζει, ούτε καν καλή σούπα κάνει, χώρια που όποιον "αγκαλιάζει" τον στέλνει εκεί που οδηγεί και την υγεία.

Τέλος κ. Χαρδαλιά ποιές είναι οι "κασάνδρες" που αναφέρεις στη δήλωσή σου και τι έκανες στο ΙΚΑ Βύρωνα την Παρασκευή στις 11-10-2013?
Μήπως το παπαγαλάκι του υπουργού?

Ανάρτηση από :http://redwire.gr
http://blogvirona.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom