Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

3-0 ο Αστέρας το "φάντασμα" του Παναιτωλικού

Δεύτερη τριάρα κι 6 γκολ σε δύο αγωνιστικές!
Κύριε Χάβο κάτι στράβωσε,αλλά τι;
Μπροστά σε λιγοστό κόσμο και με 100 περίπου φίλους του Παναιτωλικού παρόντες στο γήπεδο,κάτω από συνεχή βροχή, αναμετρήθηκαν το μεσημέρι ο Αστέρας με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη.Φανερά καλλίτερος ο Αστέρας φιλοδώρησε με τρία γκολ τον αγνώριστο Παναιτωλικό.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Αγρινιώτες (με τριάρα και πάλι),που αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και από κακή εμφάνιση,ιδίως της αμυντικής γραμμής και του Μπρακάλι,αν κι έπιασε πέναλτι.

Πιο γρήγορος και αποτελεσματικός ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε άριστα την έδρα του,σε αντίθεση με τον εξαιρετικά  νωθρό σήμερα  Παναιτωλικό.
Γκολ με το.. καλησπέρα για τον Αστέρα Τρίπολις και ψυχρολουσία για τους Αγρινιώτες!
Μόλις στο 1' ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά άνοιξε το σκορ,ύστερα από μπαλιά που δέχτηκε από τα δεξιά.

Η ομάδα της Τρίπολης πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και επιτίθονταν κυρίως από την αριστερή πλευρά της άμυνας του Παναιτωλικού.
Στο 13΄η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό,με το σουτ του Καμαρά μέσα από την περιοχή να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια.

Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για τον Παναιτωλικό  στο 22'.Μετα απο γυριστό σουτ του Καλί η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι αφού πρώτα έδιωξε ο Ερνάντεζ.


Και στο 25' ήρθε το δεύτερο γκολ του Αστέρα από τον Ζησόπουλο,με πανομοιότυπο τρόπο με το πρώτο και τραγική έξοδο του Μπρακάλι.

Πιο επιθετικός ο Αστέρας μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου,με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί για κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κι ένα σερί χαμένων ευκαιριών,που έφεραν το τρίτο γκολ στο 60'.

Στο 55' Ο Ουσέρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπρακάλι σε εκτέλεση πέναλτι,που υπέπεσε ο Κάλι,ούτε στην επαναφορά οι παίκτες του Αστέρα μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Παναιτωλικού.

Αμέσως μετά στο 57' ο Αστέρας χάνει και πάλι διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Ουσέρο!

Παρ' όλα αυτά στο 60’ ήρθε το 3-0!Μετά από εκπληκτική σέντρα του Ουσέρο,ο Καράσκου από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το τρίτο γκολ για την ομάδα του.

Κάπου εδώ το παιχνίδι τελείωσε με έναν υπέροχο Αστέρα Τρίπολης να επιβάλλεται άνετα στο "φάντασμα" του Παναιτωλικού.

Μια χαμένη διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 74' απλά επιβεβαίωσε ότι η ομάδα σήμερα βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου. Αρχικά ο Κούσας από κοντά και μετά ο Θεοδωρίδης με σουτ δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Ερνάντεζ.
Και ξανά στο 82' ο Θεοδωρίδης σούταρε από πολύ μακριά,αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί του δοκάρι και κράτησε το 3-0.

*Υπό βροχήν διεξήχθη το ματς και μάλιστα απαγορεύτηκαν οι ομπρέλες
*Στην έναρξη οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων κρατούσαν ένα πανό κατά τους Aids
*Με άσπρες εμφανίσεις έπαιξε ο Παναιτωλικός,με μπλε ο Αστέρας
*Για 5η αγωνιστική αήττητος ο Αστέρας Τρίπολης
*Σε τι εξυπηρέτησαν οι συνεχόμενες αλλαγές θέσης του Μπακάκη (δεξί μπακ,δεξί χαφ,για να καταλήξει αριστερό μπακ
*Μια από τις καλλίτερες άμυνες των πρώτων 11 αγωνιστικών δέχτηκε 6 γκολ τις δύο τελευταίες

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Χερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65' Σέτι), Μπαράλες (73' Χουάμνα), Ντε Μπλάσις (λ.τ. 39' Ναβάρο), Καράσκο

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μελισσάς (57' Μπόγιοβιτς), Κάλι, Κούσας, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (69' Μουμίν), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπελόν (λ.τ. 33' Ιωάννου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom