Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο σόου Γεωργιάδη - Κουρουμπλή στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Υπερβολικά εύθικτος ο υπουργός μας και προστάτης των συμφερόντων του λαού ο Παναγιώτης δεν άργησαν να βάλουν μπουρλότο στην εκπομπή του Παπαδάκη,που έτριβε τα... μουστάκια του!

Θα ξεκαρδιζόμασταν και μεις στα γέλια αν και τους δύο δεν τους είχαμε ψηφίσει κι αν δεν τους πληρώναμε παχυλότατα γι' αυτές τις τηλεοπτικές παραστάσεις τους.

Από τα πιο ωραία,πλην πανάκριβα για την τσέπη του Ελληνα φορολογούμενου, πρωινά τηλεοπτικά σόου, το σημερινό ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη,την υπουργάρα της Υγείας  και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή,που πιστεύει ότι εξιλεώθηκε επειδή πήρε μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ (που υπηρέτησε πιστά σχεδόν μισό αιώνα) λίγο "αριστερότερα"!

Αποκορύφωμα του τσακωμού τους,που μιλούσε ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς να καταλαβαίνει κανένας τίποτα, ήταν η απαίτηση όταν μιλάει ο ένας να εξαφανίζεται από το πλάνο ο άλλος!!!!

Δείτε τα βίντεο:


Οι βαριές όντως εκφράσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, που είπε μεταξύ άλλων στον υπουργό «σοβαρέψου λίγο», οδήγησαν τον εύθικτο Άδωνι Γεωργιάδη σε αποχώρηση από την εκπομπή, σε ένα ομολογουμένως χιουμοριστικό στιγμιότυπο,που όμως κράτησε λίγο.Το παλικάρι δεν άντεξε μακρυά από το γυαλί και επανήλθε!

Δείτε το βίντεο

Μετά την επιστροφή του υπουργού, οι τόνοι ανέβηκαν ξανά.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom