Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ψωμί δεν έχουμε να φάμε,δώσαμε όμως 1 εκ.ευρώ για την "μαθητική" έκθεση του ΟΟΣΑ!


Προκλητική θεωρούν τη δημοσιότητα που δόθηκε στην έκθεση για τη λειτουργία της αγοράς που εκπόνησε ο ΟΟΣΑ και παρουσίασε ο επικεφαλής του κ. Άνχελ Γκουρία στους δημοσιογράφους, αφού την παρέδωσε στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Για την ακρίβεια παραδόθηκε στον Βαγγέλη Σαμαρά και μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ,αν βέβαια γνωρίζετε αγγλικά,όπου και τη σχολιάσαμε

Πάμε να δούμε τι έχει συμβεί:

1.Ένα εκατομμύριο ευρώ (ή 900.000 ευρώ για την ακρίβεια) κόστισε στην Ελλάδα μία έκθεση που δόθηκε κατά παραγγελία και τελικά έχει προτάσεις για τα αυτονόητα που πρέπει να εφαρμόσει η χώρα μας, εάν θέλει να απελευθερωθούν πραγματικά οι αγορές προϊόντων και να πέσουν οι τιμές!
2.Την έκθεση αυτή είχε παραγγείλει η κ. Άννα Διαμαντοπούλου και παρά τις αντιδράσεις όσων ζητούσαν να μην ολοκληρωθεί αυτό το πανάκριβο «έργο», η κυβέρνηση την πλήρωσε κανονικά σαν να μην υπάρχει κρίση!
3.Η έκθεση δόθηκε μόνο στα αγγλικά, γεγονός που εξόργισε κυβερνητικούς παράγοντες που καταλόγισαν στον κ. Γκουρία «αποικιοκρατική αντίληψη», επειδή όλοι οι Έλληνες υποτίθεται πως αναγκαστικά πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά.
4.Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, η κυβέρνηση οργάνωσε φιέστα για να παρουσιάσει απλώς γνωστές και υπαρκτές καταστάσεις, που λογικά δεν θα χρειαζόταν καμία έκθεση από το εξωτερικό για να μας τις γνωστοποιήσει.

Θα απαντήσει κανείς στον ελληνικό λαό αν περίσσευαν ή όχι τα 900 χιλιάδες ευρώ;
πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom