Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ;

Ρε μάγκα Πάγκαλε αφού θες να πιστέψουμε ότι ακούγατε τα πάντα πως και δεν έπεσε τίποτα στ' αυτί σας για τα λαμόγια που ληστεύανε τα δημόσια και τα ασφαλιστικά ταμεία;
Ζείδωρον

Μετά τις προκλητικότατες αποκαλύψεις για τη δράση των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων βγάζει το σκασμό...

Και το τραγικό αυτής της ιστορίας, είναι πως η αθλιότητα των Ιμίων...

Εξυπηρετώντας για μια ακόμη φορά αμφιλεγόμενα συμφέροντα, σπρώχνει τη συγκυβέρνηση στην απόλυτη βουβαμάρα "αποκαλύπτοντας" πως παρακολουθήσεις Αμερικανών στελεχών έκανε και η Αθήνα.



«Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα» δήλωσε την Τρίτη στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή την αποκάλυψη ότι η NSA είχε στήσει κέντρο υποκλοπών και παρακολούθησης επικοινωνιών στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Συγχαρητήρια πολιτικέ ογκόλιθε...
Γι ακόμη μια φορά διάλεξες στρατόπεδο και η επιλογή σου ήταν σαφής....

Ποιός και πως να τολμήσει τώρα ν ανοίξει το τρεμάμενο στόμα του και να ζητήσει ευθύνες από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η ομολογια του Πάγκαλου, δεν αφήνει κανένα περιθώριο χειρισμών.

Να σε χαιρόμαστε ανεπανάληπτε πατριώτη....

από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε νωρίτερα την παρακάτω ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρει καν το όνομα του Πάγκαλου

"Η ΕΥΠ είναι κατά το νόμο υπεύθυνη για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και προφανώς αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Η ΕΥΠ επιτελεί την αποστολή της μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν το Σύνταγμα και ο νόμος, σεβόμενη ταυτόχρονα φίλους και συμμάχους.
Άλλωστε είναι γνωστό πως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών συνεργάζεται εδώ και χρόνια, με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες των ΗΠΑ και άλλων χωρών για την πάταξη του φαινομένου της τρομοκρατίας.
Κάθε περαιτέρω ανάλυση και συζήτηση σχετικά με την αποστολή της ΕΥΠ μόνο ως υπονόμευση του έργου της μπορεί να εκληφθεί και ως εκ τούτου περιττεύει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom