Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Εκπληξη μεγατόνων στη Λιβαδειά:ο Αστέρας Μαγούλας απέκλεισε τον Λεβαδειακό! - Εξω και ο Πανθρακικός από τη Νίκη

Το Κύπελλο Ελλάδος ήταν ανέκαθεν ο θεσμός των μεγάλων εκπλήξεων!
Ο σημερινός αποκλεισμός όμως του Λεβαδειακού (Super League) από την "άγνωστη" ομάδα του Αστέρα Μαγούλας (Γ' Εθνική) ,που μέχρι πρότινος βολόδερνε στα τοπικά πρωταθλήματα είναι ίσως από τις μεγαλύτερες που σημειώθηκαν στην ιστορία του Κυπέλλου.
Συγχαρητήρια κι από μας στα παιδιά του Αντώνη Πριόνα για το κατόρθωμά τους!
Εκπληξη θεωρείται και ο αποκλεισμός του Πανθρακικού  (Super League) από την Νίκη Βόλου (Football League).

Τον αποκλεισμό από τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε ο Λεβαδειακός παρά τη νίκη του με 3-2 επί του Αστέρα Μαγούλας.Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς κι έτσι το ένα επί πλέον γκολ εκτός έδρας χάρισε την πρόκριση στην ομάδα από το Θριάσιο Πεδίο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στο 25 άνοιξαν το σκορ, με σουτ του Ορτέγκα. Η ομάδα του Καραγεωργίου μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47' πήρε σκορ πρόκρισης, με τον Ροτζέριο να νικάει τον Κασμερίδη και να διπλασιάζει το προβάδισμα των βοιωτών.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης και το πέτυχαν στο 83', με τον Νόνη να σκοράρει με κεφαλιά, να μειώνει σε 1-2 για τον Αστέρα, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου σκορ πρόκρισης τρία λεπτά μετά, με τον Μπούστο να κάνει το 3-1. Στο 90+2’ όμως ο τερματοφύλακας Κασμερίδης πέτυχε με κεφαλιά το γκολ της πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης), Γιάντσης(81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος.

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος(64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης).

Αποκλείστηκε και ο Πανθρακικός από την Νίκη Βόλου
Μία ακόμη ομάδα της Super League εκτός Κυπέλλου. 
Πανθρακικός και Νίκη Βόλου έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, μετά το 2-1 της κανονικής διάρκειας, με την ομάδα της Μαγνησίας να παίρνει την πρόκριση από τα... 11 βήματα (4-1).

Η Νίκη Βόλου πήρε την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου, επικρατώντας του Πανθρακικού με 4-1 στα πέναλτι (2-1 έληξε ο αγώνας). Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε λήξει 2-1 υπέρ της Νίκης.

Ο Τζάνης άνοιξε το σκορ -με κεφαλιά- στο 16’, ενώ ο Ίγκορ στο 32’ έκανε το 2-0. Το παιχνίδι όμως δεν “έκλεισε” εκεί. Το γκολ του Ανιέτε στο 80’ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και από εκεί χωρίς να αλλάξει κάτι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Η Νίκη επικράτησε 4-1 και η ομάδα του Τζαναβάρα πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Α. Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μίκουλιτς (71' Ζοσέ), Έμπουε, Ρομέου (69' Καθάριος), Τζάνης (63' Χασομέρης), Πόποβιτς, Σκλιοπίδης, Μπαϊκάρα, Ιγκόρ.

Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (75' Ριβέρα), Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Γιώτας, Γκότοβος, Ισαάκ (42' Μανουσάκης), Ακασού (46' Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Γέσιτς, Τζιώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom