Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εξαιρετική κυβίστηση από τον Τζιτζικώστα! - Τελικά "...το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εγκληματική οργάνωση,λάθος καταλάβαμε..."


Μετά τα ομαδικά πυρά που δέχτηκε από όλα τα κόμματα και ιδίως μετά την ανακοίνωση Κεδίκογλου ο Α. Τζιτζικώστας έκανε δεύτερη διορθωτική δήλωση.

«Σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζω ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ατυχές και λανθασμένο. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε.

Στην αυριανή παρέλαση έχουμε όλοι χρέος να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και να γιορτάσουμε ενωμένοι τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού».

Είχε προηγηθεί απίστευτη δήλωση Τζιτζικώστα: ''Θα μπορούσα να μην καλέσω το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση λόγω Τσοχατζόπουλου''! 
Αμέσως η Κυβέρνηση του διεμήνυσε: Είσαι γκαφατζής


- Μετά το ''χέρι'' από την κυβέρνηση τα μάζεψε ο Τζιτζικώστας: Δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ - Με παρερμήνευσαν!''
- Νωρίτερα με μία απίστευτη δήλωση ο εκλεκτός της κυβέρνησης Περιφερειάρχης Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστας προσπάθησε να δικαιολογηθεί γιατί κάλεσε τη Χρυσή Αυγή στην παρέλαση:
- ''Θα μπορούσα να μην καλέσω το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος''!
- Άδειασμα από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο:''όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση"

- Την παραίτηση Τζιτζικώστα ζητάει το ΠΑΣΟΚ: ''Υιοθέτησε τη ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής''

Ως "γκάφα" χαρακτηρίζει τη νέα δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα περί της πρόσκλησης που απηύθυνε προς την Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στην παρακολούθηση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και του ζητά διορθωτική δήλωση.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο, ο κ.Κεδίκογλου τονίζει ότι "όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση".

Νωρίτερα, μιλώντας στο Mega, ο κ.Τζιτζικώστας είπε ότι «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος».

Ώρα 11.40 αμέσως μετά το πρωτοφανές χέρι από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Τζιτζικώστας προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Διαβάστε τη δήλωση του με την οποία πλέον μας λέει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εγκληματική οργάνωση ενώ εμφανίζει τον εαυτό του και ως θύμα διαστρέβλωσης!
'' Σε ότι αφορά το ζήτημα της δήλωσής μου σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί θέλω να διασαφηνίσω ότι:

Όπως ξεκάθαρα δήλωσα και στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήμουν προσκεκλημένος σήμερα το πρωί, δεν υπονόησα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση. Καταδικάζω με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια διαστρέβλωσης της ξεκάθαρης τοποθέτησής μου.

Το παράδειγμα που μεταχειρίστηκα ήθελε να καταδείξει ότι η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή, μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με τεράστιες αρνητικές συνέπειες.

Θέλω τέλος να ξεκαθαρίσω ότι στο θέμα της παρέλασης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τήρησε απόλυτα « τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ Β’ 1488/6-10-2006), ο οποίος ορίζει ότι αποστέλλονται προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom