Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πέντε (5) τρελές, τρελές αντι-Αμερικάνες!!!… Και μη χειρότερα!!!…

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ — Οι «κύκλοι» του εξακολουθούν να διαδίδουν, ότι…. ΘΑ τον έτρωγαν οι Αμερικάνοι, κι΄ ας ήταν κουρασμένος!!!!
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΡΕΛΟΣ 1   — Γιωργάκης – Γκαγκάς Παπανδρέου, τον έφαγαν οι εβραιοαμερικάνοι, γιατί τον… χρειάζονταν να κάνει σελινάρια αυνανισμού στα αμερικάνικα πανεπιστήμια!!!
ΣΑΜΑΡΑΣ -ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ 1   — Αδωνάϊ Σαμαράς, διαδίδει ήδη ότι οσονούπω θα τον φάνε οι… εβραιοαμερικάνοι, ενώ ξέρει από την επομένη των τελευταίων εκλογών, ότι θα ήταν πρωθυπουργός για 2 χρόνια μόνο, μέχρι τον Μάϊο 2014!!!
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΡΕΛΟΣ -ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1   — Μπενιζέλος. Κατά παράβαση κάθε πρωτοκώλλου, συναντήθηκε πριν λίγους μήνες με τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, για να του κάνουν τεστ με το βυθοσκόπιο. Δεν έχει λόγους να επιδείξει αυτή τη στιγμή τον αντιαμερικανισμό του, καθότι είναι πρωθυπουργός σε αναμονή και μόνο οι εβραιοαμερικάνοι μπορούν να τον ικανοποιήσουν παντιοτρόπως.
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ  — Πάγκαλος. Αφού πέρασε από πολλές κολυμπήθρες εξαγνισμού του κληρονομικού εβραιοναζισμού του, νιώθει πάντα την ανάγκη να στήνει κώλο στους εβραιοαμερικάνους, που τον αξίωσαν να υπάρχει σε μια πούστικη μακρόχρονη πολιτική σκηνή, ακόμα και όταν δεν του το ζητούν. Έχει τέτοιο ανώμαλο εθισμό, που αν δεν πουστίσει για ένα 24ωρο, αισθάνεται ότι πεθαίνει. Αιώνιος και αμετανόητος φασίστας, ΑΣΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ, που έχει μολύνει όλες τις παρατάξεις. Το όνομά του πλέον, θα περάσει στην ιστορία, ως ταυτόσιμο με τη πολιτική πουστιά και τη κορύφωση του αμοραλισμού.

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom