Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Δυο δολοφονίες σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία

Καλπάζει γενικώς η εγκληματικότητα!
Για ψύλλου πήδημα αφαιρούν ανθρώπινες ζωές,χωρίς δεύτερη σκέψη μιλάνε τα κουμπούρια.
Δυο δολοφονίες σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία με τον ίδιο παρανομαστή,δράστες και θύματα ήταν γνωστοί και μάλιστα στη μία των περιπτώσεων συνδιασκέδαζαν πριν το φονικό.

Δολοφονία στην Παντάνασσα Αγρινίου για προσωπικές διαφορές

Δολοφονία σημειώθηκε απόψε γύρω στις 20:00 στην Παντάνασσα της ενότητας Παραβόλας του Δήμου Αγρινίου, όταν ένας 41χρονος πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο έναν 38χρονο για προσωπικές διαφορές!

Σύμφωνα με πληροφορίες του aerasnews.gr, το θύμα (κάτοικος Αγρινίου) πήγε στο σπίτι του δράστη στην Παντάνασσα για να του ζητήσει το λόγο για τα μάτια μιας γυναίκας, όταν αυτός έβγαλε το κυνηγετικό του όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές!

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου και άφησε πριν από λίγο την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας …

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας στην παραλία του Γριμπόβου στη Ναύπακτο

Ενας 42χρονος άνδρας είναι ο δράστης του φονικού στην παραλία του Γριμπόβου στη Ναύπακτο, καθώς ομολόγησε την πράξη του και κρατείται στον Λιμενικό Σταθμό της Ναυπάκτου.

Ο δράστης γνώριζε το θύμα και σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν μαζί σε νυχτερινή έξοδο το ίδιο βράδυ, ενώ όπως φαίνεται ο 42χρονος χτύπησε τον άτυχο άνδρα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνονται και οι πρώτες πληροφορίες του aerasnews.gr, που έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Τα αίτια που οδήγησαν τον δράστη σε αυτή του την πράξη, παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα…

Πτώμα άνδρα ελληνικής καταγωγής‚ ηλικίας 45 ετών‚ εντοπίστηκε μετά τις 08:00 το πρωί στην παραλία του Γριμπόβου 15 μέτρα από την ακτή σε ένα χωματόδρομο στην Ναύπακτο.Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια μιας και ο άτυχος άνδρας έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Την υπόθεση ερευνά το λιμεναρχείο Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο 45χρονος έχει καταγωγή από τη Δάφνη Αιτωλοακαρνανίας και πρόκειται για άτομο γνωστό στις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
http://www.aerasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom