Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ειλημμένη απόφαση η άρση του παγώματος των πλειστηριασμών Α κατοικίας - Βγήκαν σεργιάνι οι "λαγοί" να κάνουν πλύση εγκεφάλων (βίντεο)

Και μια δικιά μας δήλωση(στο τέλος):Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο!

Μετά τον Στουρνάρα προχτές, ακόμα δύο στελέχη της κυβέρνησης (Σίμος Κεδίκογλου και Αδωνις Γεωργιάδης) βγήκαν σήμερα από τα χαράματα για να μας ενημερώσουν πως είναι ειλημμένη απόφαση η άρση του παγώματος των πλειστηριασμών Α κατοικίας.Βέβαια για να το καταπιούμε πιο εύκολα δεσμεύτηκαν πως θα προστατεύσουν τους οικονομικά αδύνατους!

Βγήκαν λοιπόν σεργιάνι τα παλικάρια για να προλειάνουν το έδαφος και να "στρώσουν" και κάποια βουλευτάκια,που το παίζουν "επανάσταση" στο θέμα της άρσης των πλειστηριασμών,αλλά με ανακούφιση κουβεντιάζουν την.... προστασία των φτωχών!!!

Το ποιοι είναι φτωχοί βέβαια είναι κάτι το υποκειμενικό από τη στιγμή που ο Στουρνάρας πιστεύει ακόμα πως υπάρχουν κρυμμένα σε στρώματα κοντά στα 20 δισ. ευρώ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ήταν ξεκάθαρος: Οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία θα ξεπαγώσουν αλλά θα προστατευθούν οι οικονομικά αδύνατοι.
Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι οι πλειστηριασμοί θα γίνονται με κριτήρια και αναφέρθηκε στην προστασία των πιο ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, μεταξύ των οποίων άνεργοι και πολύτεκνοι.

Ο υπουργός Υγείας για πλειστηριασμούς
: Θα προστατέψουμε τους φτωχούς

«Πρέπει να συζητήσουμε την άρση των πλειστηριασμών. Θα προστατέψουμε τους φτωχούς και τους αδύναμους. Δε μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να έχουμε προστασία στις βίλες, σε ανθρώπους που έχουν χρήματα…», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για το θέμα των πλειστηριασμών.



Κεδίκογλου:"Είχαμε μάθει να θεωρούμε τη λαμογιά... μαγκιά"!
χα,χα,χα!!!
"Εκείνος που μπορεί να πληρώσει θα πληρώσει", είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι τα κριτήρια θα καθοριστούν από το υπουργείο Ανάπτυξης σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ.Κεδίκογλου απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και αναφερόμενος στο θέμα της φοροδιαφυγής, είπε οτι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

«Χτυπήσαμε τα άσυλα της φοροδιαφυγής. Είχαμε μάθει για πολλά χρόνια να θεωρούμε τη λαμογιά, μαγκιά», είπε ο κ. Κεδίκογλου.
Και που είναι ρε μάγκα οι εισπράξεις που κάνατε;


Και μια δικιά μας δήλωση:Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom