Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

"Αρωμα" τρομοκρατίας πίσω από τη μεγάλη ληστεία σε τράπεζα του Βελεστίνου - Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη


Aνθρωποκυνηγητό από το μεσημέρι έχει εξαπολύσει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για τον εντοπισμό των τεσσάρων ένοπλων κουκουλοφόρων, οι οποίοι διέφυγαν πεζοί με λεία περίπου 300.000 ευρώ

Αντιμέτωποι με τέσσερις ένοπλους κουκουλοφόρους, οι οποίοι στη 1.30 περίπου το μεσημέρι της Τετάρτης εισέβαλαν σε τραπεζικό υποκατάστημα του Βελεστίνου Μαγνησίας, βρέθηκαν οι υπάλληλοι, από τους οποίους απέσπασαν 300.000 περίπου ευρώ και έφυγαν πεζοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-Volos.gr, οι τέσσερις κουκουλοφόροι φορούσαν βερμούδες και περούκες και υπό την απειλή των όπλων τους, απέσπασαν τα χρήματα, με τα οποία γέμισαν δύο τσάντες, πριν γίνουν άφαντοι.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας,από τους Αξιωματικούς της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των ληστών.

Λίγες ώρες μετά τη ληστεία, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοκίνητο καμμένο, που οι πληροφορίες λένε ότι χρησιμοποιήθηκε από τους ληστές. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είχε κλαπεί από την Αθήνα πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Στο ίδιο δελτίο ελέχθη ότι οι ληστές περίμεναν υπομονετικά και ψύχραιμα μέχρι να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο,κρατώντας ομήρους πελάτες και υπαλλήλους της τράπεζας,το ίδιο ψύχραιμα αποχώρησαν όταν ολοκλήρωσαν τη ληστεία.

Ολα αυτά τα στοιχεία δράσης των ληστών,συν την μεταμφίεση,οδηγούν τους αστυνομικούς στη σκέψη ότι δεν πρόκειται για απλούς ληστές τραπεζών,αλλά για κάτι περισσότερο...
προφανώς οσφρίζονται "άρωμα" τρομοκρατίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom