Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ή μαζί μας ή εναντίον μας


Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 8 Αυγούστου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ή μαζί μας ή εναντίον μας» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την υποδοχή του Σαμαρά από τον Ομπάμα με το… «Δόγμα Μπους». Τι… εύχεται ο πρωθυπουργός να κερδίσει στην Ουάσιγκτον. Τι του δίνουν και τι του ζητούν. (Σελ.3-5)

ΕΚΛΟΓΕΣ: Σαμαράς και Βενιζέλος απειλούν με κάλπη αναζητώντας ισορροπία με «αντάρτες» και τροϊκανούς. Φόβος στο Μαξίμου για «έκρηξη» λόγω νέων μέτρων και κατασχέσεων. (Σελ. 6-7)


ΣΟΪΜΠΛΕ: «Αρχιερέας» και του ντόπινγκ ο Σόιμπλε. Από τα 35 του χρόνια πρότεινε «ελεγχόμενο» ντοπάρισμα για τους αθλητές της Δ. Γερμανίας (Σελ. 10-11)

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μεγάλα ζόρια με Κουρδιστάν και Αίγυπτο. Λάθος διπλωματικές επιλογές την έχουν καταστήσει μέρος του προβλήματος της Μέσης Ανατολής. (Σελ.16,19)

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Κατακαημένη η πυρόσβεση. Οι εθελοντές «κάηκαν» μαζί με τα δάση. Οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις των μόνιμων και εποχικών δασοπυροσβεστών είχαν επισημάνει τις τραγικές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή. (Σελ. 40-41)

ΑΠΟΒΛΗΤΑ: Ο χορός των εκατομμυρίων και οι μπλε και πράσινες «τρύπες» στο ΥΠΕΚΑ. Περίεργος ο ρόλος πρώην και νυν κρατικών λειτουργών. Καταγγελίες και μηνύσεις για τον ρόλο του ΕΟΑΝ. (Σελ 44-45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom