Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Στην Σαντορίνη (ως Ηλεκτρολόγοι!!!) η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Γιάννης Μιχελάκης - Βγάλτε ρε μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου να πάει ρεύμα στο νησί

Αντιλαμβανόμαστε πάρα πολύ καλά ότι το θέμα με το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη είναι τραγικό και δεν σηκώνει πλάκα.Οταν όμως ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας το αντιμετωπίζει ως πανηγύρι, αν δεν γελάσουμε θα σκάσουμε.

Στέλνει λέει την Ολγα του Τουρισμού και τον Μιχελάκη,τον δημοσιογράφο που παριστάνει τον υπουργό,για να συντονίσουν τις εργασίες της ΔΕΗ ώστε να επανέλθει το ρεύμα στο νησί!!!!

Ρε πλάκα κάνουμε;
Ακυρώνουν δηλαδή τους ειδικούς για να μην πούμε ότι τους βγάζουν άχρηστους ή σαμποτέρ και πάνε οι πραγματικά άσχετοι να κάνουν τι;
Μια τρύπα στα βαθιά νερά της Καλντέρας!!!

Η πλάκα είναι ότι ο δήμαρχος της Θήρας ζήτησε: «Να έρθει ένας υπουργός να συντονίσει την κατάσταση και να παρέμβει ο εισαγγελέας. Δεν υπάρχει ανοχή ούτε ενός λεπτού πλέον»!!!!,όπως θα ακούσετε στο βίντεο παρακάτω.

Τι λες ρε Δήμαρχε;Νομίζεις ότι εσύ δεν έχεις ευθύνες;Ολόκληρο το χειμώνα ζήτησες από κανέναν να ελέγξει,να συντηρήσει και να επισκευάσει το δίκτυο της ΔΕΗ;

Δυστυχώς κύριοι η ηλεκτροδότηση  ενός νησιού δεν δουλεύει με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!Βλέπετε το απαφασίζομεν και διατάσσομεν δεν ισχύει δια πάσαν νόσον και πάσαν μ@αλ@κί@ν.

Απαιτούνται υποδομές και συντήρηση,πράγματα που ούτε η αρμόδια επιχείρηση έκανε,ούτε η αυτοδιοίκηση,ούτε η κεντρική εξουσία και ιδού τα αποτελέσματα!

Αφήστε λοιπόν τους παλικαρισμούς και τις γελοιότητες και φροντίστε να αποζημιώσετε τους επαγγελματίες του νησιού και να ξεπλύνετε την διεθνή ντροπή.

Πάντως καλού κακού έχετε πρόχειρες μερικές υδρόφιλες πετσέτες για τους δύο υπουργούς!!!
Ζείδωρον

Διαβάστε το ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην Σαντορίνη

Με εντολή Σαμαρά, δύο υπουργοί στη Σαντορίνη
Χωρίς τέλος μοιάζουν να είναι για τη Σαντορίνη τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, εν μέσω, μάλιστα, της τουριστικής περιόδου.Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης φθάνουν στο νησί μετά από εντολή του πρωθυπουργού. 

Τι λέει η ΔΕΗ για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο νησί
Λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος, το νησί βυθίστηκε ξανά στο σκοτάδι, εξέλιξη που δημιούργησε νέα προβλήματα σε κατοίκους και επισκέπτες. Σύμφωνα με τον κ. Ζώρζο, το περιστατικό οφείλεται σε ζημιά που υπέστη πυκνωτής στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, όπου την Τρίτη σημειώθηκε η πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε το πρώτο μπλακ άουτ.

Σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο δήμαρχος τόνισε ότι δεν τον καλύπτουν πλέον οι διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους της ΔΕΗ, καθώς, όπως είπε, τον είχαν ενημερώσει πως σύντομα θα αρχίσει σταδιακά η παροχή ρεύματος. «Να έρθει ένας υπουργός να συντονίσει την κατάσταση και να παρέμβει ο εισαγγελέας. Δεν υπάρχει ανοχή ούτε ενός λεπτού πλέον», σημείωσε ο κ. Ζώρζος.


Μέχρι την εμφάνιση των νέων προβλημάτων, η ΔΕΗ είχε ανακοινώσει ότι η ισχύς του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής είχε φτάσει τα 31 μεγαβάτ. Έως το απόγευμα, η Σαντορίνη εξακολουθούσε να ηλεκτροδοτείται εκ περιτροπής, ενώ ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας είχε εκδώσει πρόγραμμα διακοπών στην ηλεκτροδότηση του νησιού, διάρκειας δύο ωρών ανά περιοχή.

Κινείται δικαστικά ο δήμος
Από το μεσημέρι της Πέμπτης, πάντως, ο δήμαρχος Θήρας είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Όπως ανέφερε, στις 13 του μήνα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη ΔΕΗ ο δήμος έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να περιορίσει τις επιπτώσεις, ενώ θεωρούσε πως θα τηρείτο από πλευράς της επιχείρησης το χρονοδιάγραμμα το οποίο, όπως είπε, είχε δοθεί.

«Βλέπουμε, όμως, ότι ανατρέπεται το χρονοδιάγραμμα», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Προασπίζοντας το συμφέρον του τόπου θα καταθέσω το συντομότερο δυνατόν, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Είναι ώρα να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους».

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται και το πόρισμα των μηχανικών της ΔΕΗ για τα αίτια της βλάβης που παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη.
Πηγή: real.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε τώρα κι εσείς ; Αφού οι πολιτικοί μας, είναι οι πλέον ειδικοί, για... κάθε είδους πρόβλημα !

Read more: Go to TOP and Bottom