Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Εχουν ξεσαλώσει πια! - Ομολογούν κυνικά ποιος είναι ο στόχος τους - Χάρης Θεοχάρης: "Ας κλείνουν οι ελλειμματικές επιχειρήσεις"!

Την άποψη ότι επιχειρήσεις που έχουν οφειλές σε κράτος, ασφαλιστικά ταμεία και εργαζόμενους θα ήταν καλύτερα να κλείνουν παρά να μένουν ανοιχτές και να εξακολουθούν να παράγουν ελλείμματα διατύπωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Αυτοί που υποτίθεται ότι κυβερνούν αυτή τη χώρα έχουν ξεσαλώσει επικίνδυνα!
Χωρίς καν να κρατάνε τα προσχήματα βγαίνουν και ομολογούν ποιοι είναι πραγματικοί τους στόχοι:θέλουν είτε με το "καλό",είτε βίαια να ξεπαστρέψουν κάθε τι το Ελληνικό.

Μετά τους προφέσορες,που προσπαθούν παντοιοτρόπως να ξεθεμελιώσουν Παιδεία και Υγεία κι αυτούς που επιδιώκουν να μας πάρουν τα σπίτια,μίλησε και το πανέξυπνο παιδί,ο τεχνοκράτης της κακιάς ώρας Χάρης Θεοχάρης!!!

Να κλείσουν τα μαγαζάκια,ώστε να μείνει το πεδίο ελεύθερο για τα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές κι ας πάει να πεθάνει ο κάθε μικρομεσαίος εμποράκος.Δεν τον νοιάζει ποιοι και πως έφτασαν σ' αυτό το σημείο τα μαγαζιά.Δεν τον αφορά που οι τράπεζες δεν δίνουν μία,όχι τίποτα,απλά να κλείσουν κι ας πάνε να... και οι οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι!

Ο θρασύς λοιπόν κύριος Χάρης Θεοχάρης έκανε μια προκλητική δήλωση που σίγουρα θα ανάψει φωτιές. 

Παραπάνω ρεαλιστής απ' όσο χρειάζεται και απ' όσο επιβάλλει η θέση του,μάλλον κυνικός ο κύριος "γάμα γάμα εσόδων", είπε στον ΣΚΑΪ ότι: "είναι καλύτερο να κλείσουν επιχειρήσεις που οφείλουν και δημιουργούν ελλείμματα, παρά να παραμείνουν ανοιχτές και να συνεχίσουν να παράγουν ελλείμματα στο κράτος, στα ασφαλιστικά ταμεία και τους εργαζομένους τους"!

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Εσόδων είπε ότι θα υπάρξει πρόβλημα για όσους παραλάβουν όλες τις ειδοποιήσεις για τον ΦΑΠ. Πρόσθεσε ότι δεν είναι ικανοποιημένοι στο υπουργείο από τους περίπου 50.000 φορολογούμενους που έκαναν ρυθμίσεις για τα προηγούμενα χρόνια.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα περί υπερφορολόγησης, ο Χάρης Θεοχάρης επισήμανε πως το ποσό από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων από το εισόδημα θα είναι εφέτος 2 δισ. ευρώ λιγότερα συγκριτικά με πέρυσι.

Εμείς απλά θα θυμίσουμε στο παλικαράκι τη φράση του Αντρέα Παπανδρέου:"Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση, δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή. Είναι πληρωμένο χέρι. Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία,πληρώνεις τον τεχνοκράτη να σου βγάλει τη δουλειά. Λοιπόν ‘τεχνοκράτης’ δεν είναι ουδέτερη λέξη"
(A. Παπανδρέου,
Ομιλία σε αντιπροσώπους Κλαδικών Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ
10 Ιούλη 1975)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΟΠΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΥΤΙ ΘΑΜΑΣ Γ/////Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ

Read more: Go to TOP and Bottom