Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τα παιδία παίζει! «ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ» ο Αδωνις, έγραψε ο Παναγούλης,την διαγραφή του ζήτησε η υπουργάρα

Και καλά ο ένας είναι αργόσχολος και ανεύθυνος βουλευτής,που συμβαίνει να κουβαλάει ένα πολύ βαρύ επώνυμο.Ο άλλος όμως,η υπουργάρα της Υγείας,που υποτίθεται αυτή την εποχή βάζει τάξη στο ΕΣΥ,που στο διάολο βρίσκει το χρόνο να βγαίνει στα κανάλια,στα ραδιόφωνα και να απαντάει σε κάθε πρόκληση που δέχεται μέσα από τα social media;
Απλά αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι δεν κυβερνούν και δεν αποφασίζουν για τίποτα,απλά και μόνο εφαρμόζουν τον τυφλοσούρτη που τους δόθηκε από την τρόικα!
Ζείδωρον

Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός εκατέρωθεν!
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης μέσω της σελίδας του στο Facebook αποκάλεσε ψυχοπαθή, καρνάβαλο και γελωτοποιό τον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη.

Τι κι αν η χώρα έχει χίλια μύρια προβλήματα; Τι κι αν οι πολίτες βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται καθημερινά δραματικά; Οι πολιτικοί αυτού του τόπου έχουν, προφανώς, καλύτερα πράγματα να ασχολούνται και πάρα πολύ χρόνο να σκοτώσουν.

Το να ανταλλάσσουν ύβρεις μέσω facebook,twitter και TV είναι το συνηθέστερο!

Πρωταγωνιστές της ιστορίας μας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα έγιναν με αφορμή τη προχθεσινή δήλωση του δεύτερου προς εργαζόμενους στην Υγεία πως «έπρεπε να σας έχουμε απολύσει για να δείτε τι θα πει βερίκοκο!».

Η αντίδραση του κ. Παναγούλη ήρθε σήμερα μέσω Facebook, όπου έγραψε:

«ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΑΦΝΙ), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ».

Η απάντηση του υπουργού μπορεί να θεωρηθεί και λακωνική. Ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter την ανάρτηση του Στάθη Παναγούλη με το σχόλιο: Χωρίς λόγια...όπως στις γελοιογραφίες.

Ομως δεν έμεινε εκεί... προχώρησε ζητώντας την διαγραφή του Στάθη  Παναγούλη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Σφοδρή αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, το πρωί, μέσω δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και τηλεόρασης. Αφορμή, το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του υπουργού περί «βερίκοκου», για τους εργαζόμενους της Πολυκλινικής.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε καρνάβαλο και γελωτοποιό. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο Νοσοκομείο (Δαφνί), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ζουρλομανδύα» ανέφερε, στο σχόλιό του, ο κ. Παναγούλης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Στ. Παναγούλη, τον οποίο κατηγόρησε πως «προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα».

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι είπε «αυτά που λέει ο κόσμος» και χαρακτήρισε «κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη».

Σε ό,τι αφορά τα περί διαγραφής του, ο κ. Παναγούλης παρατήρησε: «Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη, για να με διαγράψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom