Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Νεκρός βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου ο ηγέτης της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής


Σοκ στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του ισχυρού άντρα της Καλλιθέας Νίκου Σαλευρή,ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στην παραλία του Αλίμου

Ο Νίκος Σαλευρής ήταν αγνοούμενος από το βράδυ, αφού δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και η οικογένεια του τον αναζήτησε στην παραλία του Αλίμου.Εκεί βρέθηκαν μόνο τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια οι συγγενείς του ενημέρωσαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα να γίνουν έρευνες για την ανεύρεσή του.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε και η σορός του 67χρονου μεγαλομετόχου της Καλλιθέας και πιθανολογείται πως απεβίωσε από πνιγμό αφού προηγήθηκε καρδιακό επεισόδιο.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Νίκος Σαλευρής υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και ειδικότερα την Καλλιθέα για πάνω από 25 χρόνια. Επί προεδρίας του και συγκεκριμένα το 2002 η ομάδα κατάφερε να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική,όπου και παρέμεινε για 4 χρόνια, υλοποιώντας ένα όνειρο δεκαετιών.

Ο Νίκος Σαλευρής ανέλαβε την ομάδα το 1985, όταν ακόμα ο σύλλογος ήταν ήταν υπό ερασιτεχνική μορφή. Η Καλλιθέα εκείνα τα χρόνια βρισκόταν μεταξύ Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας και δεν βρισκόταν στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας της αφού οι περισσότεροι παράγοντες την είχαν εγκαταλείψει. Οταν ανέλαβε λοιπόν την ομάδα, λίγοι πίστεψαν στο όραμα που είχε για αυτήν ο νέος διοικητικός της ηγέτης, το οποίο ήταν η άνοδος στην Α' Εθνική κατηγορία σε βάθος χρόνου.

Παράλληλα επί των ημερών του και όταν ο σύλλογος ήταν ακόμη ερασιτεχνικός, εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, δημιουργήθηκαν τμήματα ενόργανης γυμναστικής και στίβου.

Εκτός από ηγέτης της Καλλιθέας ο Νίκος Σαλευρής υπήρξε ιδιοκτήτης φροντιστηρίων που φέρουν το όνομά του, ενώ έχει διατελέσει και δήμαρχος του δήμου Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom