Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

"Κλαδεύουν" φόνους στην Ηλεία;


Ποιοι είναι αυτοί που επιδιώκουν τις Ιατροδικαστικές πράξεις στον πολυδιεφθαρμένο [βλέπε: Χασίς με πηλίκιο] νομό της Ηλείας να τις κάνει τοπικός Ιατρός του νοσοκομείου στον Πύργο και όχι η καθ’ ύλην αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών που υπάγεται απ’ ευθείας στο υπουργείο Δικαιοσύνης?

Τι είχε συμβεί με την Μαριάννα Χρονοπούλου-Μαυράκη που έλαβε χώρα στη Ζαχάρω Ηλείας και συγκεκριμένα στο δάσος Καϊάφα στις 27-6-2008?

Με ποιον επιχειρηματία «κολλητό» τοπικού Βουλευτή, είχε συνάψει σχέσεις το κορίτσι?
Πως η κοπέλα «αυτοκτόνησε» χωρίς να αφήσει έστω ένα σημείωμα και έκλεισε το φάκελο η αστυνομία με τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτοκτονία?

Η Μαριάννα βρέθηκε κρεμασμένη στο δέντρο με σχοινί τυλιγμένο στο λαιμό της και ένα σκαμπό δίπλα στα πόδια της, το οποίο «έδειχνε» ότι η ίδια το έσπρωξε, υπάρχουν όμως σοβαρές επιφυλάξεις και πολλά ερωτηματικά.

Το νοσοκομείο Πύργου στο οποίο έγινε η νεκροτομή αποφάνθηκε «πως είναι αυτοκτονία».
Το κλαδί του δένδρου όμως από το οποίο κρεμάστηκε έχει ύψος 2.75 μέτρα. Η Μαριάννα σύμφωνα με την αστυνομική της ταυτότητα είχε ύψος 1.65. Το σκαμνί στο οποίο ανέβηκε για να κρεμαστεί έχει ύψος 45 πόντους.
Η απλή αριθμητική μας λέει ότι αν προσθέσουμε το ύψος της Μαριάννας και το ύψος που έχει το σκαμνάκι μας κάνει 2 μέτρα και 10 πόντους!

Αυτά και άλλα πολλά θα μας απασχολήσουν και με τα πρώτα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη, όπως και ο ανώτατος αξιωματικούλης που δικαιολογήθηκε στην Κατεχάκη ότι: « Όταν έχουμε ένα περιστατικό το στέλνουμε στο νοσοκομείο Πύργου, γιατί … παραπονιούνται οι συγγενείς στην Ηλεία για τα έξοδα μεταφοράς στην Ιατροδοκαστική Υπηρεσία Πατρών …».

Γελοιότητες αλλά πάνω απ’ όλα ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!
από http://crimesonair.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom