Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τι λέει ο Σταυρίδης για τη βόλτα με το λίαρ τζετ του Μελισσανίδη; - Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την αποπομπή του; - Ποιο είναι το Γερμανικό κόλπο; (βίντεο)


Δύο τόσο αφελείς κινήσεις από έναν άνθρωπο που τοποθετήθηκε στο πηδάλιο του ΤΑΙΠΕΔ σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή δεν είναι κάτι το συνηθισμένο.

Δεν θέλει δα και πολύ μυαλό για να ξέρεις πως κάθε κίνησή σου περνάει από το μικροσκόπιο και της από 'δω και της από κει πλευράς.Κι όμως τα γράφεις όλα στα παλιά σου τα παπούτσια και μπαίνεις στο λίαρ τζετ του Μελισσανίδη για να κερδίσεις μια μέρα διακοπών παραπάνω!

Δεν φτάνει αυτή η χοντράδα,απανωτά κάνεις και δεύτερη:μπερδεύεις το email της συζύγου σου με αυτό της τοπικής εφημερίδας και μαρτυράς ο ίδιος τη... διαπλοκή με τον αγοραστή του ΟΠΑΠ.

Κατόπιν αυτού ήρθε φυσιολογικά η παραίτηση!

Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα ή πίσω από την αφέλεια και τη ρομαντική βόλτα κρύβονται χοντρά παιχνίδια;
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19/8/2013
Ο Σταυρίδης και το γερμανικό κόλπο
Το «ατύχημα» διευκολύνει το σχέδιο για αρπαγή της ελληνικής περιουσίας!
Μία άλλη διάσταση δίνει το σημερινό φύλλο της Ελευθεροτυπίας στην υπόθεση Σταυρίδη. Η αιφνίδια απομάκρυνση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ φέρνει σε πλεονεκτική θέση τον διακαή πόθο της γερμανικής κυβέρνησης για ένα ειδικό -ακόμη και ιδιωτικό- ταμείο αποκρατικοποιήσεων το οποίο θα επιταχύνει τις αποκρατικοποιήσεις βασικών εταιρειών και υποδομών του ελληνικού Δημοσίου.

Διαλέγετε και παίρνετε!

«Ήθελα να στείλω τη φωτογραφία στη γυναίκα μου, αλλά κατά λάθος στην έστειλα στην τοπική εφημερίδα…», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης ο οποίος άφησε αιχμές για την απομάκρυνσή του από τη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ λέγοντας ότι «δεν ξέρω αν ήταν η αφορμή ή αιτία της απομάκρυνσης μου» αναφερόμενος στην αποδοχή της πρόσκλησης του Δημήτρη Μελισσανίδη να τον μεταφέρει με το τζετ του στην Κεφαλονιά, όπου έκανε τις διακοπές του.

Μιλώντας νωρίτερα στο MEGA ο κ. Σταυρίδης ανέφερε ότι «Καταλαβαίνω ότι ζούμε σε μια υποκριτική κοινωνία…Είμαι απόλυτα διαφανής και θεωρώ ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να κρύβομαι...Δεν είχα καμία μύγα για να μυγιαστώ».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom