Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΕνδοΠΑΣΟΚικός τσοκαροναζισμός… — Μην τον αφήνετε να πάρει ανάσα!!! Τσακίστε τον σαν οχιά!!!

  — Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ: Που να βρεθούν λεφτά να θρέψουμε τόσους συνταξιούχους; Όπου την δείτε μπροστά σας “φτύστε την να μην μας την ματιάσουνε”!

  — Μας το κατήγγειλαν Κορίνθιοι Πολίτες πριν από λίγη ώρα και έχει να κάνει με ένα  ακόμα “κατόρθωμα” της πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ και μέλους της σημερινής Κ.Ε , Κατερίνας Φαρμάκη.

  — Πριν 2-3 μέρες βρισκόταν με τον σύζυγό της αντιδήμαρχο Κορινθίων Γιώργο Φαρμάκη σε γνωστή καφετέρια της παραλίας Καλάμια Κορίνθου.

  — Ξαφνικά σηκώνεται από το τραπέζι της και πλησιάζει το διπλανό τραπέζι στο οποίο καθόντουσαν 8 μεγάλοι στην ηλικία Κορίνθιοι.

  — “Κάνω ένα γκάλοπ” τους λέει “Πόσοι από εσάς τους 8 είστε συνταξιούχοι;”

  — Οι πολίτες στην αρχή ξαφνιάστηκαν με το …γκάλοπ της κας Φαρμάκη και στην συνέχεια την ενημέρωσαν ότι οι 7 από τους 8 ήταν συνταξιούχοι.

  — “Είδατε;” τους λέει η απίστευτη πρώην βουλευτίνα.” Που να βρει λεφτά η Κυβέρνησή μας για να ζήσει τόσους πολλούς συνταξιούχους;!!”

  — Έμειναν κυριολεκτικά άφωνοι με το επιχείρημα της κας Φαρμάκη οι συμπολίτες μας αλλά ένας από αυτούς βρήκε το θάρρος και αντέδρασε άμεσα :

  — “Εγώ να πείτε στην Κυβέρνηση σας δεν θέλω σύνταξη κυρία Φαρμάκη. Θέλω μόνο να μου επιστρέψει τα λεφτά που μου κρατούσε επί 50 χρόνια για…να μου δώσει σύνταξη” !!

  — Άφωνη η κυρία “anyway”!

  — Όμως οφείλουμε να πούμε και εμείς κάτι στους 8 συμπολίτες μας που μπήκαν στο… απίστευτο γκάλοπ και τα επιχειρήματα της πρώην Βουλευτίνας.

Δεν φταίει αγαπητοί μου η κυρία Φαρμάκη και η κάθε… παρόμοια κυρία και κύριος που βρέθηκαν ή βρίσκονται ακόμα στην Βουλή των Ελλήνων!
Ο μεγάλος υπεύθυνος είμαστε εμείς οι Έλληνες Πολίτες!
Στις εθνικές εκλογές δεν ψηφίζουν ούτε εξωγήινοι, ούτε Πορτορικανοί και Σομαλοί!
ΝΑΖΙ ΤΣΟΚΑΡΑΕμείς ψηφίζουμε και εμείς στέλνουμε την Νέα Δημοκρατία (σε όλες τις μορφές της) και το ΠΑΣΟΚ(βαθύ ή εκσυγχρονιστικό) για να κυβερνούν την χώρα μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς φασίστες κατακτητές! Δηλαδή εξήντα και πλέον χρόνια!
Θέλετε να μείνουμε στην νεότερη Ελληνική πολιτική ιστορία;
Επί 40 ολόκληρα χρόνια (από το 1974 μέχρι σήμερα!)
Εμείς ψηφίζουμε και επιλέγουμε….αστέρια σαν την κα Φαρμάκη , και τους στέλνουμε στο Κοινοβούλιο για να λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!
Για να ψηφίζουν όλα τα μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα δήθεν για το καλό μας!
Αποτελέι ντροπή μας που σήμερα χάριν της δικής μας ψήφου, υπάρχει αυτή η κυρία σε πολιτικό ρόλο στην Κορινθία και επισκέπτεται ταλαιπωρημένους και βασανισμένους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, τα “περήφανα γηρατειά” που έλεγε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου και τους εξευτελίζει κάνοντας τους “πειραματόζωα” στο εμπνευσμένο γκάλοπ της!
Προσέξτε και πάλι το σχόλιο της κας Φαρμάκη μόλις πληροφορήθηκε ότι από την παρέα των 8 πολιτών οι 7 ήταν συνταξιούχοι: “ Που να βρει λεφτά η Κυβέρνησή μας για να ζήσει τόσους πολλούς συνταξιούχους”;;!!
Τότε κυρία Φαρμάκη προτείνεται στον καλοθρεμένο κατοχικό συγκυβερνήτη αρχηγό σας “Βenny”,
μόλις οι Έλληνες “πιάνουν” τα 65 χρόνια να τους ρίχνουν σε χαράδρες ή να τους κάνουν ευθανασία ,ώστε να μην επιβαρύνουν τον Γερμανικό Προϋπολογισμό της Κατοχικής Κυβέρνησης του κατ τα άλλα Ελληνικού Κράτους !
Αυτή δυστυχώς είναι η κυρία που έστω και για μικρό χρονικό διάστημα εκλέξαμε Βουλευτή Κορινθίας, Βουλευτή στην Βουλή των Ελλήνων.
Όπου την δείτε μπροστά σας “φτύστε την να μην μας την ματιάσουνε”!
Λάκης Γιαννιδάκης
sfedona.gr, μέσω «anemosantistasis«
Αναρτήθηκε από Sibilla
το είδαμε στον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom