Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ:Βρέθηκε φορτηγό με 60.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων!

Η ζημιά σε βάρος του δημοσίου από την κυκλοφορία των τσιγάρων, θα ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ
Το βράδυ της Παρασκευής,σε δασική οδό της Δράμας,εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, φορτηγό το οποίο μετέφερε λαθραία τσιγάρα, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στα 60.000 πακέτα.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία και από επιστάμενες αναζητήσεις,
εντόπισαν σε δασική οδό κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, εγκαταλελειμμένο και ανασφάλιστο.

Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στο εσωτερικό του, επιμελώς κρυμμένη, πίσω από συσκευασίες άλλου εμπορεύματος, η παραπάνω ποσότητα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι .

Σημειώνεται ότι η ζημιά σε βάρος του δημοσίου από την κυκλοφορία των τσιγάρων θα ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ.Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και 60.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom