Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Μακελειό στην άσφαλτο κοντά στην Αρτα - 5 νεκροί και 4 τραυματίες


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αντιρίου Ιωαννίνων,στο ύψος της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας,πολύ κοντά στην Αρτα.
Από την σφοδρή σύγκρουση των 2 οχημάτων που συγκρούστηκαν μετωπικά,ανασύρθηκαν νεκροί πέντε(5),ενώ από τους υπόλοιπους 4 τραυματίες ο ένας είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τέσσερις τραυματίες

Συνεχίζουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες οι γιατροί στο νοσοκομείο
της Άρτας,για να κρατήσουν στην ζωή τους τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου.Και οι τέσσερις υποβάλλονται αυτή την ώρα σε χειρουργικές επεμβάσεις!Σύμφωνα με τους ιατρούς,ο ένας είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.Ήδη ο διοικητής του νοσοκομείο Άρτας κ. Γιώργος Λάμπρος,έχει καλέσει εκτός από το σύνολο του ιατρικού προσωπικού και ειδικούς ψυχολόγους,προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συγγενείς των θυμάτων.Επίσημη ταυτοποίηση των θυμάτων δεν υπάρχει,ενώ για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών,θα εκδοθεί από το νοσοκομείο της Άρτας,επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν σε λίγη ώρα.

Συνεχίζουν οι γιατροί στο Νοσοκομείο της Άρτας τις δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις

Συνεχίζουν οι γιατροί στο Νοσοκομείο της Άρτας τις δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις στους τέσσερις τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου.Ανάμεσα στους τραυματίες είναι ένα αγοράκι τριών ετών και μία 16χρονη που είναι σε πολύ κρίσιμη, ενώ πιο ελαφρά έχει τραυματιστεί μία νεαρή γυναίκα μεταξύ 20 και 25 ετών και ένας ηλικιωμένος άνδρας .

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο στο epirusgate,o πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας, Λεωνίδας Γεωργούσης,οι εργαζόμενοι,το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του ιδρύματος,από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκαν εκεί οι τραυματίες,έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να τους σώσουν.
http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom