Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΔΕΥΑ Αγρινίου: Οι υπάλληλοι καλούνται να επιστρέψουν πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agriniopress.gr έγινε γνωστή η απόφαση του Αρείου Πάγου, στον οποίο είχε προσφύγει η ΔΕΥΑ Αγρινίου, κατά της απόφασης καταβολής των εξόδων κίνησης στους υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης.

Να θυμίσουμε πως οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΑ είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την καταβολή του επιδόματος αυτού και είχαν κερδίσει σε πρώτο και δεύτερο βαθμό και τους καταβλήθηκαν ποσά που ξεπερνούν τις 400 χιλιάδες ευρώ και που αντιστοιχούσαν σε 8 με 10 χιλιάδες ευρώ στον καθένα.
Κατά των αποφάσεων αυτών είχε προσφύγει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ και όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες, ο Άρειος Πάγος καλεί τώρα τους υπαλλήλους να επιτρέψουν τα ποσά που έλαβαν.

Η απόφαση είναι πλέον τελεσίδικη και αναμένεται να καθαρογραφεί, ώστε να κοινοποιηθεί αρμοδίως και στη συνέχεια οι υπάλληλοι καλούνται να περάσουν από το… ταμείο της επιχείρησης για τις επιστροφές!

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΑ έχουν προσφύγει και για ένα ακόμη επίδομα, αυτό των 176 ευρώ, που επίσης τους έχει καταβληθεί και κατά της συγκεκριμένης εξέλιξης επίσης υπάρχει προσφυγή από το Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης, η τύχη της οποίας αναμένεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom