Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ στη Μυτιλήνη: Τρίχρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 3ο όροφο και το βρήκαν περαστικοί στο πεζοδρόμιο !!! (φωτο & βίντεο)


ΣΟΚ χθες το βράδυ στο κέντρο της Μυτιλήνης !!!

Τρεις συμπολίτες μας ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου είδαν να κείτεται μπρούμυτα στο οδόστρωμα ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο έκλαιγε και φαινόταν χτυπημένο.

Δίπλα από το κοριτσάκι ήταν διάσπαρτα παιδικά ρουχαλάκια, σακούλες με φαγητά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μόλις οι τρεις περαστικοί συνήλθαν από το πρώτο σοκ ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Επί τόπου έφτασαν άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε αμέσως το άτυχο κοριτσάκι αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Δυστυχώς μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε αποσαφηνιστεί πως και γιατί βρέθηκε το άτυχο κοριτσάκι χτυπημένο και εγκαταλελειμμένο στο πεζοδρόμιο.

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έλεγαν ότι το παιδάκι έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε.

Το κοριτσάκι μέσα στην ατυχία του φάνηκε τυχερό καθώς εικάζεται ότι πριν πέσει επάνω στο πεζοδρόμιο έπεσε επάνω σε τέντα γειτονικού καταστήματος το οποίο του έκοψε τη φόρα προς το κενό.

Λίγο αργότερα η αστυνομία εντόπιζε τη μητέρα του παιδιού την οποία οδήγησε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Πρόκειται για μία 20χρονη Μολδαβή η οποία έχει αποκτήσει το κοριτσάκι από τη σχέση που διατηρεί με Έλληνα υπήκοο.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού με εντολή της Εισαγγελίας οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να είναι κοντά στο παιδί της αλλά παραμένει εκεί υπό φρούρηση.

Σύμφωνα με κάποιες επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στην Αστυνομία ισχυρίστηκε ότι το παιδάκι της πέρασε χωρίς να το αντιληφθεί κάτω από τις γρίλιες στη βεράντα απ” όπου έπεσε στο κενό.

Ωστόσο κάποιες άλλες επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας ακούγονταν φωνές από καυγάδες.

Στις φωτογραφίες που σας δημοσιεύουμε φαίνεται η πορεία προς το κενό που είχε το άτυχο κοριτσάκι και το σημείο στο πεζοδρόμιο όπου βρέθηκε από τους περαστικούς.



http://www.lesvosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom