Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τηλεοπτική μεταγραφική βόμβα! - Λιάγκας και Σκορδά στον ΑΝΤ1

Η απόλυτη ανατροπή! 
Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά μετακομίζουν στον ΑΝΤ1!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού! Τι συμβόλαιο υπέγραψαν;
Σίγουρα μιλάμε για την τηλεοπτική είδηση της χρονιάς! Το επιτυχημένο δίδυμο του Μεγάλου Καναλιού παίρνει μεταγραφή για τον ΑΝΤ1!

Η ανακοίνωση του καναλιού είναι λιτή και περιεκτική:
O ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ H ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από σήμερα, 1η Αυγούστου 2013, ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού.

Οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.

Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη δίνει τέλος σε όλες τις απορίες και το μυστήριο που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη συνάντηση του ζεύγους με το MEGA για τη συνέχιση ή όχι του Πρωινό mou. Φαίη και Γιώργος αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή στην επαγγελματική τους στέγη, καθώς όπως φαίνεται, την καθυστέρηση του MEGA τη χρησιμοποίησε ο ΑΝΤ1 για να εντάξει τους παρουσιαστές στο δυναμικό του.

Για την ώρα δεν διευκρινίζεται τι ρόλους θα αναλάβουν Λιάγκας - Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου και αν πρόκειται να τους ξαναδούμε μαζί σε πρωινή εκπομπή ή αν θα κάνουν διαφορετικά πράγματα. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις...
http://www.zappit.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον:Μετά κι από αυτό,συν την ειδησεογραφική στροφή του STAR,γίνεται φανερό πλέον πως το  Mega βαδίζει προς την χειρότερη  εποχή της μέχρι τώρα ύπαρξής του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom